Voleibaliștii de la Arcada, cel puțin un punct pierdut în prelungiri de set

Voleibaliștii de la Arcada, cel puțin un punct pierdut în prelungiri de set
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa masculină de volei Arcada Galați a pierdut, sâmbătă, după un meci foarte echilibrat, întâlnirea susținută în deplasare cu Dinamo București (locul 3), scor 1-3.

Partida a contat pentru etapa a 20-a din prima ligă şi a reprezentat o ultimă şansă pentru Arcada de a putea ajunge pe locul trei la finalul sezonului regulat, una pe care jucătorii echipei gălăţene şi-au jucat-o cu ardoare.

Primul set a fost la discreţia celor de la Arcada, care s-au desprins la 10-19 şi au ajuns fără emoţii să câştige primul set. În cel de-al doilea, a fost rândul celor de la Dinamo să conducă autoritar ostilităţile în prima parte, s-au distanţa 20-13, dar echipa gălăţeană a avut o putere de luptă impresionantă şi a revenit senzaţional. Arcada a egalat la 23, a avut chiar minge de set şi cel puţin un punct în clasament (24-25), însă Dinamo a reuşit să se impune cu 27-25, după o eroare a lui Radovic, atac în aut, fără blocaj în faţă, la scorul 25-25.

Setul trei a fost foarte tensionat pentru susţinătorii celor două echipei, echilibrul a fost permanent, câştigătoare fiind echipa bucureşteană tot în prelungiri, cu 28-26. La 26-26, după ce Arcada a avut trei mingi de set, s-a repetat păţania din actul al doilea, cu atac în aut al lui Radovici.

Setul patru a fost echilibrat până la 21-21, moment în care gălăţenii au cedat şi au pierdut cu 21-25.

Arcada este pe locul 5, poziţie de pe care nu mai poate urca până la finalul sezonului regulat, în condiţiile în care ocupanta locului 4, SCMU Craiova, s-a impus în această etapă cu 3-0, acasă, cu Banatul Caransebeş şi are acum un avans de 5 puncte înaintea ultimelor două runde.


CITEŞTE ŞI: Gălăţeanul Cristian Ciocan luptă pentru o şansă la TITLUL MONDIAL, sâmbătă seară, la Londra

Citit 731 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Februarie 2015 20:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.