Yulu-Matondo a fost legitimat de Oţelul, atacantul a primit "cartea verde" din Egipt

Yulu-Matondo a fost legitimat de Oţelul, atacantul a primit "cartea verde" din Egipt
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marea problemă din lotul Oţelului în acest început de retur, doar un singur atacant valid - Tudorie, şi-a găsit cât de cât rezolvarea. După o lungă aşteptare, cei de la club ajungând să ceară sprijin inclusiv la ambasada României din Cairo, a sosit în sfârşit "cartea verde" de la federaţie egipteană pentru atacantul Yulu-Matondo , iar transferul belgianului la Oţelul a putut fi înregistrat.

Astfel, Yulu-Matondo are acum drept de joc pentru echipa gălăţeană şi este foarte posibil să debuteze în tricoul roş-alb-albastru în partida de sâmbătă cu FC Braşov, programată pe teren propriu, de la ora 18.00, în cadrul etapei a 20-a din Liga I.

Cristian Cristea, cel de-al treilea atacant din lotul echipei antrenate începând de luni de Florin Marin, a suferit o nouă accidentare în partida precedentă, de la Chiajna, când a intrat pe teren fără să se fi antrenat la parametri normali în ultimele două săptămâni. Diagnosticul preliminar este de întindere musculură destul de serioasă, care ar necesita cel puţin o lună de absenţă din echipă. Aseară, se aşteapta rezultatul unei examinări RMN, pentru un diagnostic exact. "În funcţie de acest diagnostic, vom decide dacă încercăm să mai transferăm încă un atacant", a declarat Ovidiu Burcă, managerul sportiv al clubului.

Citit 1487 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Martie 2015 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.