FOTBAL, Liga a III-a/ Metalosport şi Sporting Lieşti încep returul
Foto: Metalosport Galaţi

FOTBAL, Liga a III-a/ Metalosport şi Sporting Lieşti încep returul
Metalosport Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În acest weekend se încheie şi pauza competiţională a fotbaliştilor care activează în cel de-al treilea eşalon, după ce cu o săptămână în urmă au intrat în focul luptei echipele din Liga a II-a.

După retragerea echipei Oţelul II, în competiţie au rămas două formaţii gălăţene. 

Metalosport, aflată pe locul al 13-lea, are ca obiectiv evitarea retrogradării, iar pentru atingerea acestuia în această iarnă s-au schimbat substanţial conducerea tehnic şi componenţa lotului. La cârma echipei a fost adus experimentatul gălăţean Mihai Ciobanu, un antrenor în care conducerea clubului îşi pune toate speranţele, în timp ce lotul a fost serios fortificat, prin transferul unui mare număr de jucători de la Oţelul II. 

Mihai Ciobanu (ajutat de Mitică Horovei, Iulian Apostol şi antrenorul de portari Gheorghe Cucu) beneficiază de următorul lot de jucători: Vasiliu, Popovici – Stancu, Răgălie, Toma, Sandu, Teleagă, Preda, Cireaşă, Matei, Asanache, Tudose, Dajbog, Ciurea, Protopopescu, Onea, Vasilache, Dumitru, Blănaru, Gohoreanu, Adăscăliţei, Mihu, Moise, Ionuţ Constantinescu şi Grigoraş.

Sporting Lieşti are o misiune facilă în Seria I, de unde nu va retrograda nicio echipă. În aceste condiţii, lieştenii speră ca în a doua parte a campionatului să beneficieze de linişte din punct de vedere financiar pentru a obţine rezultate favorabile. În pregătiri, Sporting a urmat un program riguros de antrenamente completate şi cu patru meciuri de verificare. „Avem un lot valoros, capabil să urce până la mijlocul clasamentului”, ne-a declarat fostul „oţelar” Eugen Baştină care, împreună cu Valentin Cramer, se ocupă de pregătirea echipei.

Lotul lieştenilor cuprinde următorii jucători: Coviţ, Anghel – Filimon, Lupu, Petrea, Nastea, Ilie, Daniel Voicu, Felea, Bălan, Anastasie, Stoica, Adamache, Bogoş, Iordache, Bahnaşu, Dorojan, Dragoş Voicu şi Jurgen.

În prima etapă a returului, Metalosport joacă astăzi, în deplasare, cu Callatis Mangalia, iar Sporting va evolua pe teren propriu, mâine, în compania echipei AFK Miercurea Ciuc. Toate meciurile acestei runde încep la ora 15,00.


CITEŞTE ŞI: Durere în sportul gălăţean: s-a stins Puiu Vasilache, întemeietorul clubului Oţelul

Citit 2822 ori Ultima modificare Joi, 05 Martie 2015 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.