TOŢI PENTRU GALAŢI/ Florin Cernat, căpitanul Oţelului: “Vom fi cu toată echipa la Patinoar, suporteri ai Galaţiului sportiv”

TOŢI PENTRU GALAŢI/ Florin Cernat, căpitanul Oţelului: “Vom fi cu toată echipa la Patinoar, suporteri ai Galaţiului sportiv”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Florin Cernat, căpitanul echipei de fotbal Oţelul Galaţi, a spus că va merge în această seară, împreună cu toţi coechipierii săi, la Patinoar, pentru a susţine hocheiştii de la CSM Dunărea în meciul decisiv pentru calificarea în finala Ligii Naţionale, contra celor de la Corona Braşov. Cernat a adăugat că oricum avea de gând să vină la acest şi că că acum o va face cu o bucurie amplificată de faptul că şi coechipierii săi au fost de acord să-I susţină pe hocheişti direct din tribune.

"La astfel de meciuri, susţinerea din tribune este de cele mai multe ori factorul care decide învingătorul. Noi, sportivii, simţim cel mai bine ce înseamnă sprijinul publicului. Ştim ce înseamnă să-l primeşti, tocmai de aceea acum trebuie să fim în partea cealaltă, a celor care-l oferă. Sportul gălăţean este în faţa unei performanţe istorice şi Galaţiul o va obţine prin unitate şi pasiune. Vom fi cu toată echipa la patinoar, suporteri ai Galaţiului sportiv. Sper să fim înconjuraţi de cât mai mulţi dintre suporterii noştri”, a spus Florin Cernat.

Echipa de hochei pe gheaţă CSM Dunărea va susţine astăzi, 16 martie, de la ora 17,30, meciul al cincilea, ultimul şi totodată decisiv, al semifinalei Ligii Naţionale, în compania deţinătoarei titlului de campioană, Corona Braşov.

Dunărea a câştigat, la Galaţi, primele două meciuri ale semifinalei, apoi le-a pierdut pe cele două de la Braşov, astfel că finalista se va decide în meciul din această seară, de la Patinoarul "Dunărea".


IATĂ detalii cu privire la evenimentul TOŢI PENTRU GALAŢI. Unitate cum nu a mai fost vreodată în oraş la meciul pentru o FINALĂ ISTORICĂ

Citit 2116 ori Ultima modificare Luni, 16 Martie 2015 10:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.