Patru luni fără victorie. OŢELUL a ratat punctele salvării

Patru luni fără victorie. OŢELUL a ratat punctele salvării
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană a terminat, miercuri, 18 martie, doar la egalitate cu CSMS Iaşi şi doar un miracol o mai poate menţine în prima ligă


Frig, oră nepotrivită, tribune aproape goale. În aceste condiţii, plus cea mai mare povară - presiunea obligativităţii de a învinge -, cei de la Oţelul au început meciul crispaţi rău. Ezitări în defensivă, pase simple greşite, de care adversarii n-au reuşit să profite, CSMS Iaşi putând doar să ţină jocul mai mereu în jumătatea de teren a Oţelului.
 
Prima şansă de gol mai serioasă a avut-o Bădic (min. 26), şutul său de la marginea careului fiind blocat de Hotoboc. La faza imediat următoare, Oţelul a avut ocazia meciului, Cernat a centrat perfect, dar Tudorie, singur cu portarul, a tras peste, aproape de vinclu. Încet, încet, gazdele au început să dea semne că mai au puls, Tudorie reclamând neacordarea unui penalti (min. 36) la un duel cu Ţigănaşu. A avut şansa sa şi Cernat (min. 40) dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, refuzată de către Grahovac, portarul care a câştigat campionatul cu Oţelul în urmă cu patru scoţând de lângă bară. 
 
La pauză s-a plecat spre cabine cu centralul Marian Balaci flancat de Florin Marin, arbitrul dând o amplă notă explicativă antrenorului de la Oţelului.
A doua partea a jocului a fost altceva, cu Cernat luând, în disperare, jocul pe cont propriu. Serii de driblinguri, încercări repetate de pase decisive, dar n-a ieşit decât o presiune oarbă, absorbită cu succes de o echipă retrasă în jurului propriului careu, cea a lui Napoli. O singură dată s-a clătinat defensiva ieşeană, dar Yulu-Matondo (min. 85) a tras puţin pe lângă vinclu. Cu patru minute înainte, CSMS Iaşi a avut ocazia de a bifa şi a cincea victorie din tot atâtea etape în retur, şutul lui Golobovici izbind bara laterală.
 
Fără victorie de patru luni şi încă un duel ratat cu o contracandidată, Oţelul a rămas cu şanse doar în teorie să poată evita retrogradarea.

Citit 1512 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2015 20:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.