Oţelul îl dă în judecată pe arbitrul meciului cu CSMS Iaşi
Foto: faultul lui Ţigănaşu asupra lui Tudorie

Oţelul îl dă în judecată pe arbitrul meciului cu CSMS Iaşi
faultul lui Ţigănaşu asupra lui Tudorie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Vlad Răpişcă, administratorul special al Fotbal Club Oţelul, a anunţat că îl va acţiona în judecată pe arbitrul Marian Balaci, pe care îl acuză de furt la meciul de miercuri, cu CSMS Iaşi, încheiat cu scorul 0-0. Printre altele, cei de la Oţelul îl acuză pe Balaci că nu a dictat un penalti în favoarea echipei gălăţene în minutul 36, la un fault foarte clar făcut asupra lui Tudorie de către Ţigănaşu. Fundaşul echipei ieşene îl trage de mână pe atacantul gălăţean, apoi cade pe piciorul stâng al acestuia şi totodată întinde mâna şi îi ţine piciorul.

"Îl vom acţiona în judecată pe acest arbitru pentru viciere de rezultat. Nu îţi poţi bate joc de un club, de o echipă care îţi plăteşte baremul. Noi îţi dăm bani şi tu ne furi? Sunt curios ce a scris observatorul în foaie şi cât va fi suspendat acest individ care ne-a furat din casă 2 puncte?! Îi dai galben lui Tavares pentru simulare, iar jucătorul are rană pe picior, îi dai galben lui Cernat pentru simulare la un fault clar şi nu dai penalty la Tudorie. Jucătorii adverşi erau protejaţi ca nişte bibelouri. Este clar intenţie de furt! Să nu uităm că suntem în insolvenţă şi nu ai dreptul să te joci cu deciziile când este vorba de destinele a 100 de oameni care lucrează la clubul nostru. Acest personaj va fi acţionat în justiţie, voi consulta avocaţii şi în zilele următoare vom reveni cu detalii”, a precizat Vlad Răpişcă, prin intermediul unui comunicat.

Administratorul special al Oţelul a fost foarte vehement şi l-a adresa grecului Vassaras. şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, dar şi la adresa membrilor Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. “Ceea ce se întâmplă acum cu delegările este foarte grav, dacă nu avem arbitri capabili trebuie să aducem alţii, de afară, pentru că unii din România iau bani degeaba. Comisiile care ne judecă sunt cel puţin părtinitoare, din punctul meu de vedere. În tur ne-au pus pe butuci cu cartonaşele roşii, iar acum, jucătorul nostru, Altama, primeşte 6 etape suspendare pentru un fault din imprudenţă, iar Acsinte, de la Botoşani, la care se vede intenţia de fault încasează doar 2 etape. Într-o societate normală, dacă nu performezi, şeful te dă afară! E o mişcare logică şi normală. Dar, Vassaras nu are cum să dea afară arbitri, dacă domnia sa stă liniştit prin Salonic. Este o ruşine ceea ce se întâmplă cu arbitrajul în Romania. Este o problemă acută apărută datorită nepotismului şi nonvalorii. Unii dintre cei puşi să evalueze arbitrii în momentul de faţă este clar că nu se pricep”, mai spus Răpişcă.

Citit 1848 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.