Ghionionul unei accidentări a oprit Phoenix U din lupta pentru o surpriză de proporţii
Foto: Ivory James

Ghionionul unei accidentări a oprit Phoenix U din lupta pentru o surpriză de proporţii
Ivory James
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa feminină de baschet Phoenix a pierdut duminică seară, scor 76-91 (48-42), şi cel de-al doilea meci din play-off, în fața campioanei en-titre CSM Târgoviște, după ce în prima manşă cedase în deplasare cu scorul 70-80.

Formația gălățeană a avut o primă jumătate de meci foarte bună, întrând la vestiare cu un avantaj de șase puncte. Însă, posibilitatea de a produce una din cele mai mari surprize ale sezonului a fost anulată de un ghinion teribil. În sfertul al treilea, când Phoenix conducea cu 50-47, americanca Ivory James, una dintre jucătoarele de bază din echipa gălăţeană, a suferit o accidentare destul de serioasă la gleznă şi nu a mai putut continua meciul. Din acel moment, în condiţiile în care Phoenix nu a putut conta nici pe alte două jucătoarea importante, Alaiba şi Cursaru, accidentate, echipa gălăţeană n-a mai avut cum să menţină un nivel de joc ridicat,

Pentru Phoenix U au marcat: Amber Jones 21 de puncte (cu 11 pase decisive, reușind al doilea ”double-double” de când a fost transferată la Galați), Ivory James și Andra Ionescu – câte 11 puncte, Romina Filip 10 p, Adelina Ștefan 8 p, Chelsey Lee și Bianca Fota – câte 6 p și Andreea Crețu – 3 puncte. Au mai evoluat Gabriela Necula – o recuperare, Mihaela Hurduc și Andreea Șoptică. (22 martie)

UPDATE, 23 martie: Pentru Phoenix urmează faza a doua a play-off-ului, pentru locurile V-VIII, care se va desfăşura în cadrul unui turneu, la Sf. Gheorghe, în urma deciziei de luni, 23 martie, a Biroului Federal. Phoenix va juca după următorul program: cu BCM Tymes Timişoara (27 martie), Olimpia CSU Braşov (28 martie) şi CSBT Alexandria (29 martie).


 

Citit 1029 ori Ultima modificare Luni, 23 Martie 2015 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.