OŢELUL cere luni, la Adunarea Generală a FRF, să retrogradeze doar două echipe

OŢELUL cere luni, la Adunarea Generală a FRF, să retrogradeze doar două echipe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru FC Oţelul, locul 17 în Liga I, ziua de astăzi, 30 martie, este una dintre cele mai importante din ultimul an, cei din cadrul clubului sperând la o decizie care să le ofere şanse de a evita retrogradarea şi, destul de probabil, desfiinţarea.

Astăzi va avea loc Adunarea Generală a FRF, unde mai multe cluburi, printre care şi Oţelul, doresc să se renunţe la schimbarea sistemului competiţional şi să rămână tot 18 echipe în Liga I. Dorinţa lor este ca la finalul acestui sezon să nu mai retrogradeze şase echipe, ci doar ultimele două clasate, iar echipele de pe locurile 15-16 să susţină baraj cu formaţiile de pe locul secund din cele două serii ale eşalonului secund.

Vlad Răpişcă, administrator special al FC Oţelul, a confirmat intenţiile pe care le are pentru Adunarea Generală: "Am tot respectul pentru Gino Iorgulescu şi Justin Ştefan, care ne-au sprijinit de fiecare dată, dar trebuie să înţeleagă că e nevoie de o asemenea schimbare pentru ca fotbalul să nu intre în faliment. Suntem pentru păstrarea unui campionat cu 18 echipe, din care să retrogradeze doar două formaţii, chiar din sezonul următor. Altfel, o să vedeţi că vom avea 11 echipe în insolvenţă, nu 7 ca acum", a declarat Vlad Răpişcă.


CITEŞTE ŞI: PERFORMANŢĂ ISTORICĂ / CSM Dunărea este noua campioană a României la hochei!

Citit 2031 ori Ultima modificare Luni, 30 Martie 2015 13:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.