Karateka de la KODO au NOUĂ titluri EUROPENE

Karateka de la KODO au NOUĂ titluri EUROPENE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cele trei cluburi de karate tradiţional din Galaţi continuă să exceleze şi pe plan internaţional, reconfirmându-şi valoarea, în weekendul trecut, în Italia, la Napoli. CS Kodo, Karate Club şi Meykio au avut numeroşi reprezentanţi la Campionatul European de  Karate Tradiţional Fudokan - Shotokan, toate cele trei cluburi reuşind să aibă sportivi medaliaţi.

Primii care s-au întors în Galaţi, ieri dimineaţă, au fost cei de la CS Kodo, cu o salbă de 22 de medalii, din care 9 sunt de aur. Mihai Cristian Tâmpeanu a reuşit să repete performanţa de la Europenele ce au avut loc anul trecut la Galaţi, devenind şi de această campion la seniori în proba de kata, cu echipa României. La individial, tot la kata, a obţinut medalia de bronz. La tineret, Daniel Epure a luat aurul la enbu mixt, în timp ce la juniori Kodo a avut trei karateka medaliaţi, toţi cu aur: Alexia Găină, Maria Butunoi şi Anca Codreanu au ocupat primul loc la kata pe echipe, aceasta din urmă cucerind alte trei medalii: aur la enbu mixt şi kumite pe echipe, plus un bronz la kumite individual.

La cadeţi, Bianca Moglan a luat aur la kumite individual, arginte la fuku-go şi kumite echipe. La copii II, Vlad Popescu s-a întors cu un argint (kumite echipe) şi două medalii de bronz (enbu mixt şi kumite individual), un bilanţ identic având şi Ana Maria Popescu.

La copii IV, Vlad Cristian Bichineţ a obţinut două medalii de argint (kata individual şi kihon ipon kumite) şi una de bronz.

Sportivii de la Kodo sunt pregătiţi de Mihai Cristian Tâmpeanu şi Alin Daiciu.

Vom reveni în ediţia următoare cu rezultatele celor de la Karate Club şi Meykio.

Citit 1630 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Aprilie 2015 14:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.