Gălăţenii de la Karate Club, medaliaţi la "Europene"

Gălăţenii de la Karate Club, medaliaţi la "Europene"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sportivii de la Karate Club Galaţi, antrenaţi de Nicolae Mărăndici şi Iuliana Totolici, au obţinut 13 medalii la Campionatele Europene de karate tradiţional fudokan, desfăşurate la Napoli (Italia).

La seniori, Roxana Stoica a devenit campioană la proba de kumite (echipe) şi a cucerit medalia de bronz la kumite individual. La cadeţi, Cristina Petcu a luat două medalii de argint la kogo kumite individual, respectiv, pe echipe şi o medalie de bronz în proba de fukugo. Echipa de copii formată din Mihai Alexandru Drăguţ, Alex Popa şi Victor Mirea a obţinut medalia de argint la kata pe echipe.

Iustin Gaibăr şi Radu Drăguţ au devenit campioni la enbu masculin, în timp ce Radu Drăguţ a obţinut şi medalia de bronz în proba de jyu ippon kumite, la copii II. Irina Constantin a cucerit două medalii, argint în proba kata, respectiv, bronz în proba kihon ippon kumite, copii IV.

Vom reveni în ediţia următoare cu rezultatele celor de la Meikyo Galaţi la această competiţie, unde sportivii acestui club au obţinut peste 20 de medalii.

Citit 1469 ori Ultima modificare Joi, 02 Aprilie 2015 10:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.