Oţelul a ajuns la 471 de minute consecutive fără gol marcat

Oţelul a ajuns la 471 de minute consecutive fără gol marcat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană a pierdut, scor 0-2, partida cu Pandurii Tg. Jiu, de pe teren propriu, din etapa a 26-a a Ligii I

În Italia, Parma e în faliment, ultima din Seria A reuşind să continue competiţia doar datorită unei chete a celorlalte cluburi, care au oferit banii necesari pentru deplasări. Cu toate acestea, a făcut egal la vicecampioana AS Roma, la Inter şi, ultima ispravă, sâmbătă au bătut campioana şi liderul la zi, Juventus. Fără şanse să scape de ultimul loc, dar măcar le pasă de public, de imaginea lor, până la urmă fiecare fotbalist joacă şi pentru propria imagine, pentru un angajament bun din vară.

La Galaţi, la Oţelul, resemnarea a fost evidentă în precedenta deplasare de la CFR Cluj. Celor din echipa gălăţeană, cu câteva excepţii de le numeri pe degetele de la o singură mână, parcă nu le mai pasă nici de sine, aşă că de unde să mai aştepţi măcar o moarte bărbătească, luptând? N-au mai bătut pe nimeni de patru luni şi jumătate, dar fac grevă, refuzând antrenamentul, cu trei zile înainte de meci, pentru întârzieri salariale de o lună şi jumătate şi că n-au primit toţi odată câte 500 de euro înainte de Paşte.

La aşa imagine a echipei, la meciul de luni, cu Pandurii n-a fost de mirare că s-a jucat cu tribunele aproape goale şi că gorjenii au început tare, făcându-i pe cei de la Oţelul să nu prea poată ieşi, minute bune, cu mingea din propria jumătate de teren. Paradoxal, prima ocazie uriaşă a meciului a avut-o Oţelul: o ieşire la ofsaid greşită a fundaşilor de la Pandurii, Hamroun s-a trezit singur în faţa portarului, a încercat să-l lobeze dar a trimis pe lângă.

Inevitabilul s-a produs în minutul 28: Răduţ a centrat, iar Momcilovici, nemarcat în şase metri, central, a înscris cu capul. De parcă n-ar fi fost de ajuns jocul foarte slab al Oţelului, a mai venit şi o eroare a arbitrului Iulian Călin în minutul 41: Nicoară s-a aruncat în careu fără să fie atins de Sissoko, s-a dictat penalti iar Mihai Roman a transformat pentru 0-2.

În repriza a doua, Pandurii n-a mai forţat, jocul s-a mai echilibrat, iar următoarea ocazie a Oţelului a fost creată tot de adversar, portarul Gliwa (min. 52) reuşind să-l salveze pe Cordoş  de la un autogol. Abia în minutul 64 a avut echipa gălăţeană o ocazie izvorâtă din forţe proprii, şutul lui Cernat din afara careului trecând puţin pe lângă bara de la colţul lung. Singura din tot meciul! Oţelul, 142 de zile fără victorie, 471 de minute de când n-a mai dat gol!

OŢELUL GALAŢI – PANDURII TG. JIU 0-2 (0-2)

Meci disputat luni, în etapa a 26-a din Liga I

Stadion Oţelul, spectatori 800

Au marcat: Momcilovici min. 28, M. Roman min. 41 din penalti

Oţelul: Abraham - Solomou, A. Miron, Sissoko, Milea – Cucu (Tătar min. 46), Tavares – Grădinaru (Iorga min. 66), Cernat, Hamroun – Tudorie (Yulu-Matondo min. 46). Antrenor Florin Marin.

Pandurii: Gliwa – Unguruşan, Vasiljevic, Cordoş, Momcilovic – Anton, Pintilii (Elton da Silva min. 58) – Răduţ, Nistor (Matulevicius min. 77), Nicoară – M. Roman (Eric min. 72). Antrenor Edi Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Hamroun min. 90

Arbitri:Iulian Călin (Ştefăneşti) - central, Marius Marchidanu (Brăila) și Gabriel Stroe (Piteşti) – asistenţi.

Citit 1407 ori Ultima modificare Luni, 13 Aprilie 2015 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.