Suporterii sunt indignaţi: "Echipa de acum nu e Oţelul, e o glumă proastă!"

Suporterii sunt indignaţi: "Echipa de acum nu e Oţelul, e o glumă proastă!"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fanii roş-alb-albaştri reproşează echipei că nu termină campionatul cu demnitate, chiar dacă nu mai poate evita retrogradarea


Oţelul e ultima în Liga I, cu soarta pecetluită, de echipă ce va retrograda la finalul campionatului, dar nu rezultatele şi aspectul clasamentului îi dor cel mai mult pe suporterii roş-alb-albaştri. Ce nu pot suporta aceştia este faptul că echipa lor moare urât, nu o face luptând, nu mai are suflet, nu mai are demnitate, se duce spre liga a doua sau spre desfiinţare bifând câte o nouă umilinţă cu fiecare joc ce trece. Până şi cei mai înfocaţi suporteri, de regulă ultimii care-şi pierd speranţa, şi-au exprimat indignarea pentru imaginea generală de resemnare şi blazare arătată de jucători, în special în ultimele două etape, cu CFR Cluj şi Pandurii. "Echipa noastră nu e acest Oţelul, e o glumă proastă", a răbufnit într-o postare pe Facebook unul dintre cei mai pătimaşi susţinători ai echipei, Dan-Dumitru Neculcea, cel care a lipsit extrem de rar din tribune în ultimii ani când a jucat Oţelul, indiferent că a fost acasă sau în deplasare.

"Ne-aţi luat bucuria, ne-aţi luat frica"

Ce simt fanii adevăraţi ai Oţelului în aceste moment a exprimat perfect Vlad Drăgan, unul dintre editorii de la www.dunareabatrana.ro, după meciul de la Cluj, cu CFR. "În 25 de ani, am stat mereu cu emoţia aia. Cu frica aia că luăm gol. Îmi tremura sufletul la fiecare centrare în careul nostru, la fiecare corner, la orice lovitură liberă. Acum e pustiu... Nu simt mai nimic. Să vă fie ruşine! Conducători de paie! Ne-aţi luat tot ce am avut! Ne-aţi luat demnitatea de a ne bate până la sfârşit. Suntem nişte suporteri necăjiţi, retrogradaţi de la începutul sezonului... Umiliţi la fiecare meci. Şi nu pentru că suntem învinşi mereu, ci pentru că ne-aţi luat bucuria, ne-aţi luat frica... Ne-aţi distrus tot", a scris Vlad Drăgan, într-un editorial pe site-ul suporterilor Oţelului.

La fel de indignat este şi unul dintre conducătorii clubului, Cristian Munteanu, team-managerul echipei: "Că nu vin rezultatele dorite poate că pot înţelege, dar nu pot accepta o atitudine ca aceea din ultima vreme. Chiar în halul ăsta, să fim preşul Ligii I, să ne calce toţi în picioare? Măcar din orgoliu ar trebuie să se adune şi să mergem până la capăt cu demnitate. Să arate respect pentru tot ce înseamnă Oţelul, respectându-şi meseria, respectându-se pe ei înşişi. Doar 4-5 jucători fac asta. Restul să se gândească măcar la ei, că nu pot să-şi găsească echipă pe contract bun din vară, dacă va fi cazul, cu aşa atitudine".

Citit 2154 ori Ultima modificare Marți, 14 Aprilie 2015 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.