UPDATE/ Hocheiştii CAMPIONI cu Dunărea sunt principalii marcatori ai naţionalei la Campionatul MONDIAL

UPDATE/ Hocheiştii CAMPIONI cu Dunărea sunt principalii marcatori ai naţionalei la Campionatul MONDIAL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ora 18-00: În al doilea meci, România a învins, marţi, Australia, cu scorul de 5-1. Hocheiştii campioni cu Dunărea au marcat patru dintre cele cinci goluri ale echipei României: Lorincz, Goga (recuperat după accidentare), Botond Flinta şi Mihaly. Portarul Otto Onodi a fost titular şi a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului din echipa României.


Echipa națională a României a învins formația Serbiei cu scorul de 8-4 (3-0, 3-2, 2-2), luni seară, la Reykjavik, în primul său meci din cadrul Campionatului Mondial de hochei pe gheață, Divizia a II-a, Grupa A.

Patru dintre golurile echipei României au fost înscrise de hocheişti care au câştigat luna trecut titlul de campioană naţională cu Dunărea Galaţi: Levente Lorincz (două goluri), Ede Mihaly şi Szabolcs Papp.

Otto Onodi, portarul de la Dunărea, a fost rezervă în acest meci, antrenorul suedez Greg Lindqvist preferând să-l titlurizeze pe Catrinoi, de la Steaua.

De la Dunărea, au mai jucat în acest meci Botond Flinta şi Adrian Irimia. În schimb, Attila Goga n-a evoluat, din cauza unei accidentări.

În celelalte două meciuri ale primei zile, Spania a învins Australia cu scorul de 6-1, iar Islanda a trecut de Belgia cu scorul de 3-0.

Citit 1302 ori Ultima modificare Marți, 14 Aprilie 2015 20:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.