UPDATE/ Voleibaliștii de la Arcada au făcut un prim pas spre cupele europene

UPDATE/ Voleibaliștii de la Arcada au făcut un prim pas spre cupele europene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: În primul meci, disputat sâmbătă, Arcada a evoluat foarte bine și s-a impus cu 3-0 (25-18, 25-23, 26-24)


Cele mai bune echipe din prima ligă masculină de volei susţin, astăzi şi mâine, primele două partide ale fazei secunde din play-off, unde se joacă în sistemul trei victorii din maxim cinci jocuri. Între combatante se află şi echipa gălăţeană Arcada, care va întâlni formaţia CSM Bucureşti. Cele două au depăşit prima fază, iar acum se vor duela pentru locul cinci, care aduce participarea în Challenge Cup, învinsa urmând să meargă în Cupa Balcanică). Astfel, miza este cât se poate de importantă, iar disputa se va duce între două grupări de valori apropiate. Meciurile dintre cele două echipe din sezonul regulat au fost disputate, bucureştenii câştigând atât în tur (3-0 la Bucureşti)  cât şi în retur (3–2, la Galaţi), dar au încheiat sub Arcada în clasament.

Cele două jocuri de azi şi mâine, de la Galaţi, se vor disputa în Sala Sporturilor „Dunărea”, ambele de la ora 17,00. Următoarele două jocuri vor avea loc în Capitală (25 şi 26 aprilie).

Elevii antrenorilor Marian Apostu şi Nicuşor Harabagiu îşi cunosc foarte bine adversarii, le-au studiat jocul, aşa că totul este pregătit în amănunt. „Cred că avantajul terenului propriu şi aportul publicului spectator sunt atuuri care pot influenţa rezultatul acestor meciuri. Miza este evidentă, aşa că şi efortul băieţilor va fi pe măsură”, ne-a declarat Marian Apostu.

Arbitrii partidelor de la Galaţi sunt bucureştenii Silvian Lungu şi Benone Vişan, observator – Angheluş Cotoranţă.


CITEŞTE ŞI: RELATARE DIN MONTREAL de la TRIMISUL SPECIAL al "Vieţii libere"/ Irina Begu deschide meciul din FED CUP cu Canada (FOTO)

Citit 931 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 19:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.