OŢELUL are ocazia de a-şi spăla din păcate pe Arena Naţională, cu Steaua

OŢELUL are ocazia de a-şi spăla din păcate pe Arena Naţională, cu Steaua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va juca duminică, în deplasare, în compania formaţiei Steaua, în cadrul etapei a 27-a din Liga I. Echipa gălăţeană, aflată pe ultimul loc şi fără şanse de a mai evita retrogradarea, are ocazia de a-şi spăla în faţa suporterilor măcar o parte din păcatele acestui sezon. Adversitatea fanilor roş-alb-albaştri faţă de Steaua este arhicunoscută, astfel că obţinerea măcar a unui rezultat de egalitate ar mai alina din suferinţa dată de poziţia din clasament, pentru că ar însemna diminuarea şanselor echipei bucureştene de a câştiga campionatul. Înaintea acestei etape, Steaua era pe primul loc, dar cu un avans mic, de numai două puncte, faţă de ASA Tg. Mureş.

În lotul Oţelului pentru acest meci revin Murgoci şi Altama, după o etapă, respectiv şase, de suspendare. Antrenorul Florin Marin a spus că are motive să creadă că jucătorii săi vor avea o altă atitudine faţă de partida precedentă, pierdută acasă cu Pandurii (scor 0-2): “Au înţeles că au greşit, iar un meci contra Stelei mereu aduce un plus de motivaţie”.

Altfel, Florin Marin a spus că s-a discutat cu cei din conducerea clubului o posibilă strategie pentru sezonul viitor, în liga secundă, sperându-se ca echipa să-şi continue activitatea şi să revină, după un singur sezon, în Liga I.

Partida Steaua Bucureşti – Oţelul Galaţi, se va disputa duminică, de la ora 20,30, pe Arena Naţională şi va fi televizată de Digisport, Dolce Sport şi Look Plus.


 

Citit 1054 ori Ultima modificare Vineri, 17 Aprilie 2015 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.