"Oţelul, te iubesc!"/ După victoria cu Steaua, suporterii au şters cu buretele toate dezamăgirile

"Oţelul, te iubesc!"/ După victoria cu Steaua, suporterii au şters cu buretele toate dezamăgirile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Succesul Oţelului, după 18 ani, pe terenul steliştilor a adus din partea suporterilor iertarea echipei pentru toate dezamăgirile din acest sezon


După jocul pierdut de Oţelul acasă cu Pandurii, partidă care a precedat victoria de duminică, 19 aprilie, din deplasare, cu Steaua, mare parte din fanii gălăţeni şi chiar cei din conducerea echipei şi-au exprimat indignarea faţă de atitudinea jucătorilor, una de resemnare. Alberto Antonio Alfredo, cunoscut în comunitatea roş-alb-albastră ca unul dintre cei mai înfocaţi suporteri, îşi exprima supărarea pe facebook chiar şi cu câteva minute înainte de meciul de duminică: „Astăzi, pentru prima dată am o stare de indiferenţa, ne-aţi luat şi aceea satisfacţie de a aştepta cu nerăbdare acest meci. Aţi reuşit să stricaţi tot ce era mai frumos. Îmi e dor de Oţelul meu, daţi-ne echipa înapoi”.

Echipa a reacţionat, iar răsplata pentru dăruirea de pe teren şi pentru rezultat a venit imediat, fanii ştergând cu buretele toate dezamăgirile anterioare. „Azi nu este spațiu pentru regrete, nu este spațiu pentru «ce ar fi fost dacă». Orice se va întâmpla de acum înainte, sunt fericit c-am văzut încă o dată Oţelul meu iubit”, a postat acelaşi Antonio, după meci. Mulţi alţi suporteri au avut astfel de mesaje. Iată câteva dintre ele: Cristina Bogdan - “Felicitări gladiatorilor care au intrat pe teren. Mulţumesc, Oţelule, pentru seara minunată pe care mi-ai oferit-o!”; Nicu Mihovici - “Pentru această victorie, îţi mulţumesc Oţelul! Bucuria mea o împart numai cu adevaraţii suporteri gălăţeni. Să fim mereu alături de Oţelul Galaţi!”; Cătălin Hirsenie - „De asta iubesc Oţelul, moare, dar nu se predă! Respect celor care nu au încetat să iubească această echipă”; Iuliana Chirilă - „Oţelule, te iubesc! Fă Steaua să apună!”.

Astfel, este de aşteptat ca la următorul meci, cel de pe teren propriu cu Viitorul, programat duminică, de la ora 18.30, echipa gălăţeană să aibă din nou parte de o susţinere puternică din partea publicului, mai ales că oficialii clubului au decis ca intrarea spectatorilor să fie gratuită.


DETALII despre VICTORIA de duminică a echipei de fotbal gălăţene CITEŞTE AICI: OŢELUL a detonat BOMBA CAMPIONATULUI, a bătut liderul în deplasare

Citit 2614 ori Ultima modificare Marți, 21 Aprilie 2015 20:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.