FOTBAL/ Florin Marin este antrenorul cu cele mai multe victorii pe terenul steliştilor din ultimii 19 ani

FOTBAL/ Florin Marin este antrenorul cu cele mai multe victorii pe terenul steliştilor din ultimii 19 ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Surpriza campionatului reuşită de Oţelul duminică seară (19 aprilie), victorie pe terenul primei clasate, Steaua, cu 2-1, a însemnat pentru Florin Marin, antrenorul echipei gălăţene, a doua sa victorie în deplasare în faţa steliştilor din acest campionat, după aceea cu Ceahlăul, din tur.

Mai mult, statistica arată că Florin Marin este cel mai “specializat” antrenor în astfel de victorii, fiind singurul care în ultimii 19 ani, din 1996 încoace, a bătut Steaua pe terenul acesteia de trei ori. Prima sa victorie în Ghencea a fost în 1998, când FC Naţional, echipa pe care o conducea la acea vreme de pe banca tehnică, se impunea cu 4-2. Va fi greu de doborât acest record, pentru că niciun alt tehnician nu are mai mult de un succes în perioada menţionată.

Cum a fost posibil ca, duminică seară, echipa de pe ultimul loc să învingă în deplasare liderul? “I-am surprins pentru că am jucat cu Cernat atacant fals. El a venit permanent să primească mingi între linii, în spatele lui Filip şi Prepeliţă. Cernat a fost, zic eu, cel mai bun om de pe teren. Apoi am eliberat benzile, prin intrarea în interior a lui Iorga şi Hamroun. Am mizat pe faptul că Steaua are jucători de un anumit profil, sunt foarte ofensivi, s-a văzut că nu se repliază întotdeauna”, a oferit răspunsul Florin Marin.


DETALII despre VICTORIA de duminică a echipei de fotbal gălăţene CITEŞTE AICI: OŢELUL a detonat BOMBA CAMPIONATULUI, a bătut liderul în deplasare

Citit 1048 ori Ultima modificare Marți, 21 Aprilie 2015 21:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.