Oţelul în faţa Viitorului, cu speranţe renăscute
Foto: Sursa foto: fanatik.ro

Oţelul în faţa Viitorului, cu speranţe renăscute
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ÎN ACEST MOMENT, în primele minute după pauză, scor 3-0 pentru Oţelul Galaţi.

Vom reveni cu amănunte.


* Cu moralul adus la cotă optimă prin victoria de pe terenul steliştilor, jucătorii gălăţeni încearcă al doilea succes consecutiv, cu care să reintre în lupta pentru rămânerea în Liga I


Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va juca duminică, pe teren propriu de la ora 18,30, cu Viitorul, în cadrul etapei a 28-a din Liga I. Echipa gălăţeană vine după o victorie de senzaţie, cea din runda trecută de pe terenul liderului, FCSB, rezultat care a reaprins speranţele la evitarea retrogradării.

Mijlocaşul Iulian Popa a spus că întreaga echipă este conştientă că efortul din meciul anterior ar fi zadarnic fără o victorie în acest joc, cu Viitorul. “Victoria de la Steaua ne-a dat încredere foarte mare, ne bucură rezultatul şi mai ales jocul practicat. Ne-a dat speranţe, putem spune că este un nou început. Am discutat mult în vestiar, ştim că trebuie să-l legăm cu o victorie în meciul cu Viitorul, altfel n-ar mai avea nicio importanţă ce am făcut etapa trecută. Cu aceeaşi ambiţie, aceeaşi organizare în joc pe ambele faze şi puţin noroc, putem reuşi. Vrem să jucăm chiar mai bine decât am făcut-o cu Steaua”, a declarat Iulian Popa.

Antrenorul Florin Marin a spus că misiunea echipei sale de a se salva de la retrogradare în aceste ultime şapte nu este una imposibilă. „Dacă reuşim să câştigăm şase meciuri putem evita retrogradarea. O să avem de jucat şi meciuri directe cu adversare din aceeaşi zonă a clasamentului, ale căror rezultatele vor fi decisive. De altfel, pentru noi toate jocurile vor fi decisive, fiecare este o finală, prima este acum, cu Viitorul. Suntem într-o situaţie grea, dar avem şansele noastre”, a spus Florin Marin.

Având în vedere importanţa partidei, implicit şi nevoia de sprijin puternic din partea publicului, cei din conducerea clubului au decis ca intrarea spectatorilor să fie gratuită la meciul de duminică. „Mă bucură decizia clubului, sunt convins că vor veni gălăţenii să ne susţină ca în vremurile bune. Dacă vin în număr mare şi vor fi alături de echipă şi în momentele de joc mai puţin bune, pentru că vor fi şi din acestea, şansele la victorie cresc mult”, a salutat Florin Marin hotărârea de a se lăsa intrare liberă.

Absenţe multe din lot

Din punct de vedere al lotului pe care îl are la dispoziţie pentru partida de duminică, tehnicianul se confruntă cu câteva absenţe importante. Hamroun, Hotoboc şi Murgoci sunt accidentaţi, Milea este suspendat, Solomou este incert, iar Cristea abia şi-a reluat antrenamentele şi mai durează până va ajunge la un potenţial fizic care să-i permită să joace. (25 aprilie)


 

Citit 1846 ori Ultima modificare Duminică, 26 Aprilie 2015 20:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.