Liga a III-a: Metalosport, trei puncte de aur

Liga a III-a: Metalosport, trei puncte de aur
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Afirmam în avancronica meciului dintre Metalosport şi Voinţa Snagov că este o dispută de şase puncte. Într-adevăr, a fost un meci foarte greu, ilfovenii dând o replică deosebită. În prima repriză, de pildă, oaspeţii au dominat jocul, au avut cinci-şase oportunităţi, însă de fiecare dată s-a opus portarul Vasiliu - cel mai bun jucător de pe teren. În plus, goalkeeperul nostru a apărat şi un penalti, chiar în debutul meciului (min. 15), amânând deschiderea scorului. Scăpaţi cu faţa curată, cu scor alb la pauză, "metalurgiştii" aveau să-şi impună jocul după reluare - şi graţie schimbărilor inspirate ale antrenorului Mihai Ciobanu.

Soarta meciului a fost stabilită în min. 61, când Sandu, urcat în careul advers, a transformat în gol, cu capul, mingea venită din corner. Apoi, Ionuţ Constantinescu putea face 2-0, însă „capul” lui a trecut alături. Totuşi, va fi 2-0 în min. 78, când un alt apărător, Teleagă, a trimis în plasă un balon disputat de mai mulţi jucători în marginea careului mic. De notat că Teleagă şi-a răscumpărat, într-un fel, greşeala de la provocarea penaltiului. Scor final: 2-0 (0-0).

A condus o brigadă constănţeană, cu Claudiu Marcu la centru.

"Unsprezecele" gălăţean a arătat astfel: Vasiliu - Stancu, Sandu, Teleagă, Răgălie - Asanache, Adăscăliţei (Tudose), Blănaru (Mihu), Dumitru (Gohoreanu) –-Moise (Dajbog), Ionuţ Constantinescu.

După acest joc, cele două formaţii sunt la egalitate de puncte - 17, dar Snagovul are un gol avantaj. Cealaltă echipă gălăţeană, Sporting Lieşti, a avut etapă liberă, întrucât FC Păpăuţi s-a retras din competiţie. În runda viitoare, Metalosport merge la Înainte Modelu, în timp ce lieştenii vor juca la Bucovina Rădăuţi.


 

Citit 1333 ori Ultima modificare Luni, 27 Aprilie 2015 00:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.