Phoenix este o echipă de zece

Phoenix este o echipă de zece
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de baschet masculin Phoenix U a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 68-43 (35-26), formația VSKC Miercurea Ciuc, într-un meci contând pentru ultima etapă a turneului semifinal.

Antrenorul gălățenilor, Florin Nini  s-a declarat mulțumit de rezultat. ”Zece victorii din zece, inclusiv victoria cea mai importantă pentru noi, pe terenul principalei contracandidate, Dinamo. Astăzi, din păcate pentru mine ca antrenor, nu am avut un meci de intensitate și de angajament. Cu siguranță că nu este o scuză pentru băieți, nu se mai putea întâmpla nimic din punct de vedere al clasamentul. Dar eu întotdeauna cer totul ca să pot obține ceva. Eu i-am felicitat pe jucători doar pentru victorie, nu și pentru meci”, a declarat Florin Nini.

De la Phoenix s-au remarcat: Ciocătă 17 puncte și 6 recuperări, Vîrnă 10 p, Harrison 9 p + 8 pase decisive, Brown 9 p + 8 recuperări, Sava 6 p +7 r, Bălănică 6 p + 4 r, Popa 4 p, Țelinoiu 3 p, Chiriac și Pârlog - câte 2 puncte. Au mai evoluat Bălan și Badea.  

Phoenix a încheiat turneul pe primul loc în grupă, cu maximum de puncte (20) și este favorită pentru turneul final de promovare în Liga Națională. ”Am terminat o etapă, urmează cea mai importantă parte a campionatului, respectiv turneul final, unde trebuie să fim extremi de atenți, căci orice greșeală ne poate costa calificarea. Eu am încredere în băieți, că au această capacitate, au demonstrat-o. De acum, doar factorii externi ne mai pot ține departe de atingerea obiectivului. Ceea ce a ținut de noi, ne-a dus pe drumul cel bun”, a încheiat antrenorul gălățean.  

Citit 735 ori Ultima modificare Duminică, 03 Mai 2015 20:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.