BASCHET FEMININ/ Naţionala României s-a impus clar

BASCHET FEMININ/ Naţionala României s-a impus clar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reprezentativa feminină de baschet a României şi-a măsurat forţele în faţa selecţionatei Republicii Moldova. Echipa antrenată de gălăţeanul Florin Nini a câştigat detaşat cele două meciurile amicale disputate în acest weekend, 113-22, respectiv 119-16.

Din echipa naţională fac parte şi două jucătoare care în sezonul trecut au evoluat la Phoenix Galaţi, Romina Filip şi coordonatoarea de joc Gabriela Cursaru.

Partidele au avut ca scop legarea relaţiilor de joc ale lotului şi fac parte din stagiul de pregătire pe care echipa României l-a efectuat la Galaţi în vederea Campionatului European, care se va desfăşura, în coorganizarea României şi Ungariei, în perioada 11-28 iunie, la Timişoara.

Antrenorul secund Monika Brosovszky-Boriga (41 de ani, jucătoare la ICIM Arad), care s-a alăturat în aceste zile staffului tehnic, s-a declarat mulţumită de reuşita echipei. „Mă bucur să fac parte din acest colectiv şi îmi doresc să ajut cu puţina mea experienţă ca antrenor. Echipa a avut şi primul succes clar. Fetele s-au comportat exemplar şi au dat dovadă de profesionalism, respectându-şi adversarul. Vreau să le felicit, mă bucur că am reuşit să începem seria meciurilor amicale cu o victorie şi sperăm că vom face o figură frumoasă la Europene”, a declarat Monika Brosovszky-Boriga.

La dubla amicală au fost prezenţi şi cei doi preşedinţi ai federaţiilor de specialitate, Octavian Vucol (Rep. Moldova), respectiv Horia Păun (România).


CITEŞTE ŞI: Bulgarul Aleksandar Lazov este câştigătorul trofeului Futures de la Galaţi

Citit 696 ori Ultima modificare Luni, 11 Mai 2015 03:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.