UPDATE / Junioarele de la UNITED au câștigat titlul de CAMPIOANE NAŢIONALE

UPDATE / Junioarele de la UNITED au câștigat titlul de CAMPIOANE NAŢIONALE
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE, ora 14,28: Victorie United! Echipa gălăţeană s-a impus cu scorul 21-16 şi a devenit campioană naţională. Aceasta este a doua medalie din acest sezon pentru secţia de handbal a clubului United, după argintul obţinut în urmă cu o săptămână de echipa de junioare III


UPDATE, ora 14.00: Echipa gălățeană este la o distanță de o singură repriză față de titlul de campioană națională. La pauză, United conduce cu 8-6.


 

Echipa de junioare IV a Clubului United Galaţi va juca finala Campionatului Naţional. După trei meciuri câștigate din tot atâtea disputate în grupa preliminară, au urmat victorii și în cele două partide din Grupa Principală B: 21-17 cu CSŞ Slobozia şi 19-8 (la pauză 10-1!!!) cu HC Torok Rm. Vâlcea.

Apoi, vineri seară, United a câștigat semifinala cu CSM Ploieşti, scor 20-18, după o dispută dramatică care a necesitat două reprize suplimentare de departajare. CSM Ploieşti a avut o primă parte a meciului pe care a dominat-o, ajungând să conducă cu un avans de cinci goluri (patru la pauză). Jucătoarele gălăţene, antrenate de Sanda Asandei, au arătat o putere de luptă formidabilă, au revenit uluitor şi au ajuns să conducă cu 16-14. Ultimele secunde au fost dramatice, la scorul de 17-17 portarul Alexandra Gurău reuşind să apere la ultimul atac al ploieştencelor şi a împins meciul în reprizele de departajare.

Astfel, United are asigurate medaliile de argint şi va juca pentru titlul de campioană naţională, sâmbătă de la ora 13.00, cu Chimia Rm. Vâlcea, formaţie pe care a învins-o în grupa preliminară cu 20-18.

Citit 1632 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Iunie 2015 15:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.