Două echipe gălăţene, la „Cupa României” de minifotbal

Două echipe gălăţene, la „Cupa României” de minifotbal
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Galaţiul va avea două reprezentante la turneul final al „Cupei României” la minifotbal, Ajax şi Frontiera, echipele finalistele ale fazei judeţene. Turneul final, care are la start o participare foarte numeroasă, 64 de de formaţii, se va disputa în premieră în trei oraşe - Piatra Neamţ, Roman şi Paşcani – începând de astăzi, până duminică.

Ambele formaţii gălăţene vor juca în faza grupelor la Piatra Neamţ. Ajax, câştigătoarea finalei de la Galaţi, a fost repartizată în Grupa I, alături de Maracana Biled Timişoara (cu care va juca astăzi, ora 13,00), Constanţa 2 (astăzi, ora 18,00) şi Fenix Juventus Slobozia Piatra Neamţ (sâmbătă, ora 9,00).

Frontiera Galaţi, care este formată exclusiv din poliţişti de frontieră şi care participă în premieră la un turneu final al Cupei României, face parte din Grupa J, alături de Euros GSM Cluj (astăzi, ora 15,00), Premiere Arad (astăzi, ora 19,00) şi Mega Unicat Pan Piatra Neamţ (sâmbătă, ora 12,00).

Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în şaisprezecimile de finală, fază în care este posibil ca cele două echipe gălăţene să se întâlnească în meci direct.

Începând din faza sferturilor de finală, toate meciurile se vor disputa la Roman.

Citit 1438 ori Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2015 16:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.