VOLEI: Arcada a transferat un ridicător

VOLEI: Arcada a transferat un ridicător
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În cursul săptămânii trecute au continuat discuţiile pentru transferarea unor jucători care să completeze lotul echipei Arcada, participantă în primul eşalon - Divizia A1. Cu o lună înaintea începerii pregătirilor, clubul gălăţean are doar cinci jucători siguri. Tratativele cu cei doi sârbi, aflaţi de mai multe zile la Galaţi, nu s-au finalizat încă. Gălăţenii optează pentru doar unul dintre ei, în timp ce impresarul doreşte să-i transfere „la pachet”.

Până una alta, Arcada a perfectat transferul unui ridicător. Este vorba despre macedoneanul Filip Despotovski, un jucător de 29 de ani, beneficiarul unei experienţe îndelungate. El a mai jucat, în România, la Tomis Constanţa, la Zalău şi Dinamo, ultima dată evoluând în campionatul Rusiei. Arcada mai are doi ridicători: pe Bartha şi Martin, dar cu niciunul nu s-a rezolvat încă prelungirea contractului. Deocamdată Bartha se pregăteşte la lotul naţional (la care a fost convocat şi Dumitrache) în vederea participării la Liga Europeană.

Antrenorul Marian Apostu este optimist în ceea ce priveşte alcătuirea lotului până la reluarea antrenamentelor, pentru ca pregătirile - programate la începutul lunii viitoare - să debuteze, pe cât posibil, cu efectivul complet.

Citit 1202 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iulie 2015 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.