Voleibalist din Liga Campionilor transferat la Arcada Galaţi

Voleibalist din Liga Campionilor transferat la Arcada Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa masculină de volei Arcada Galaţi este pusă pe fapte mari în următorul sezon, cel în care va debuta în cupele europene, conducătorii clubului reuşind să impresioneze prin reuşitele din prima parte a campaniei de transferuri din această vară. 

Ultima achiziţie este a unui voleibalist care în sezonul trecut a evoluat în Liga Campionilor, la formaţia Dragons Lugano, campioana Elveţiei: brazilianul Caio César Provenzano de Prá (28 de ani). Acesta evoluează pe postul de trăgător fals şi în afară de ţara natală a mai evoluat la echipe din Finlanda (2008-2009), Belgia (2010-2011) şi Spania (2013-2014).

Totodată, Florin Păcuraru, preşedintele clubului, a anunţat şi un transfer din campionatul intern, cel al lui Silviu Suson (26 de ani), care a jucat sezonul trecut la Ştiinţa Explorări Baia Mare şi are în CV şi câteva prezenţe în echipa naţională. De asemenea, sârbul Nemanja Radovic, al cărui contract cu Arcada expirase la sfârşitul ultimului sezon, a semnat un nou angajament cu echipa din Galaţi. 

Prima achiziţie din această campanie fusese, la începutul lunii, valorosul coordinator macedonean Filip Despotovski. În sezonul trecut a evoluat în prima ligă din Rusia, iar anterior, începând din 2008, a evoluat la cele mai titrate echipe ale ultimelor două decenii din voleiul românesc, Remat Zalău, Dinamo Bucureşti şi Tomis Constanţa. 

El a fost aproape de a ajunge la Arcada de acum un an, mutarea fiind amânată pentru acum de oferta de nerefuzat din Rusia. Şi acum a avut oferte tentante, una din ele de la Rennes (Franţa), pe care le-a refuzat pentru a veni la Galaţi.

Citit 3368 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iulie 2015 10:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.