Valea Mărului a fost eliminată din "Cupa României", la loviturile de departajare

Valea Mărului a fost eliminată din "Cupa României", la loviturile de departajare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipele din Liga a III-a şi câştigătoarele etapei judeţene s-au confruntat în cea de-a doua etapă naţională a „Cupei României”. Avântul Valea Mărului - singura prezenţă gălăţeană în această fază - a jucat în deplasare, cu Euromania Dumbrăveni. Meciul s-a disputat în judeţul Vrancea şi s-a încheiat cu victoria gazdelor: 2-2 (1-1; 1-1) şi 6-4 după loviturile de departajare.

Vălmărenii au început mai bine, au avut două ocazii clare, prin I. Cristian şi Adamache, dar scorul a fost deschis de gazde. Până la pauză, Ionuţ Cristian a adus egalitatea, scor care s-a menţinut şi după cele 90 de minute regulamentare. Au fost necesare reprizele de prelungiri, iar în min. 107 vrâncenii au trecut din nou în avantaj. Vălmărenii nu au renunţat la luptă şi în ultimul minut au marcat pentru 2-2, prin Bahnaşu.

Problemele au apărut odată cu executarea loviturilor de departajare, când cei de la Avântul au irosit primele două lovituri, prin Adamache şi Gheorghiţă. Apoi, aceştia au înscris prin Dragoş Voicu şi Anastasie, insuficient, însă, pentru calificare, scorul loviturilor de la 11 metri fiind 4-2. A arbitrat brăileanul Ionel Ivan.

Echipa din Valea Mărului s-a prezentat într-o cu totul altă formulă faţă de sezonul trecut. Din vechea garnitură s-au „evaporat” toţi jucătorii, inclusiv antrenorul Bogdan Chiriac, apărând nume noi, dar cunoscute la nivelul fotbalului judeţean. Acum antrenor este Doru Buciumeanu - fost la Fulgerul Smulţi şi care în urmă cu doi ani a promovat cu Sporting Lieşti în Liga a III-a. Iată-i pe jucătorii de la Avântul care au evoluat miercuri seară la Dumbrăveni: Coviţ - Ivanov, Buleandră, Dragoş Voicu, Bălan - Adamache, Dorofte, Vintilă, Gheorghiţă - Bahnaşu şi Ionuţ Cristian. Au mai intrat: I. Frunză, Anastasie, Ciochină şi Antofe. Aproape întregul lot provine de la Sporting Lieşti.

Citit 2013 ori Ultima modificare Joi, 30 Iulie 2015 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.