OŢELUL, meci amical la Panciu. Portar de la Iaşi şi doi belgieni în probe

OŢELUL, meci amical la Panciu. Portar de la Iaşi şi doi belgieni în probe
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va susţine, miercuri, 19 august, al patrulea joc de verificare din această perioadă precompetiţională, urmând să întâlnească formaţia FC Panciu, nou-promovată în Liga a III-a, pe terenul acesteia. În precedentele trei jocuri amicale, echipa gălăţeană din liga secundă a încheiat la egalitate, în deplasare, cu CF Brăila şi Gloria Buzău, viitoare adversare în prima seria a Ligii a II-a, scor 1-1 în ambele cazuri, apoi a învins cu 1-0 pe Metalosport Galaţi (Liga III) la Lieşti.

În acest ultimul joc, antrenorul Daniel Florea a testat în repriza a doua şi un fundaş venit tot pe filiera Dinamo, ca şi în cazul lui Ioniţă, Ştefan şi Stănescu. Viorel Lică (20 ani), căci despre el este vorba, a jucat ultima dată la ACS Berceni, iar în scurta lui carieră a mai evoluat pentru Dinamo II. Acesta a lăsat o bună impresie, astfel că a semnat cu echipa gălăţeană pentru un sezon.

De asemenea, a ajuns în Galaţi portarul Dorinel Nicuşor Grecu (23 de ani), de la CSMS Iaşi, care a şi semnat pentru a veni sub formă de împrumut la Oţelul.

În amicalul de la Panciu, tehnicianul Daniel Florea va avea posibilitatea să testeze potenţialul altor doi jucători veniţi în probe, doi fraţi belgieni de 19, respectiv, 21 de ani. Unul dintre ei joacă pe postul de fundaş central, iar celălalt este fundaş stânga, cei de la Oţelul dorind să mai aducă şi un atacant. „Acum ne mai trebuie un atacant, sper să rezolvăm şi asta în această săptămână, pentru a putea spune că am definitivat lotul”, a declarat Cristian Munteanu, managerul sportiv al Oţelului.

În foto, noul portar al Oţelului, Dorinel Nicuşor Grecu

Citit 1896 ori Ultima modificare Marți, 18 August 2015 15:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.