FUTSAL/ United a obţinut victoria în faţa Spicom Sf. Gheorghe

FUTSAL/ United a obţinut victoria în faţa Spicom Sf. Gheorghe
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În prima etapă a Ligii I de futsal, United Galaţi a avut un meci ceva mai special. Elevii antrenorului David Asandei au primit replica celor de la Spicom Sf. Gheorghe. Până aici, nimic deosebit, numai că echipa-oaspete este, de patru ani, „calvarul” gălăţenilor, întrucât de patru sezoane aceştia nu au mai reuşit un rezultat favorabil. Iată că, luni seara, în Sala „Dunărea”, a fost meciul marii revanşe, United impunându-se cu scorul de 3-2 (1-1).

Întâlnirea a fost extrem de interesantă, covăsnenii fiind primii care au deschis scorul. În continuare, însă, lucrurile nu s-au mai derulat ca în ultimii ani. Echipa-gazdă a egalat imediat, iar după pauză a dus scorul la 3-1. De notat că la 0-1, Cojoc a ratat o lovitură de pedeapsă. Disputa a fost aprigă, în ultima parte jucându-se pe contre. Cu toată strădania, oaspeţii nu au reuşit decât să reducă din diferenţă. La fluierul final al arbitrilor Gherman (Bucureşti) – Nacu (Iaşi) s-a consemnat victoria alor noştri, cu scorul de 3-2. Autorii golurilor: Constantin Burdujan – 2 şi Viorel Cojoc.

De notat că în acest meci gălăţenii nu au mai „tremurat” ca altădată, aceştia fiind mai vizibili în joc prin crearea multor ocazii, printre care şi două bare, semnate de Cireş şi de noua achiziţie, bulgarul Plamen Stoykov, precum şi o ratare, cu poarta goală, a lui Tudose.

Au evoluat următorii jucători: Salichi – Cojoc, Burdujan, Tudose, Laşcu, Apostol, Cireş, Crăciun şi Stoykov. Pe bancă s-au aflat:  Păduraru, Popa, Iorga şi Stoian.

Următorul meci al gălăţenilor va avea loc marţi, 8 septembrie, în deplasare, la KSE Tg. Secuiesc.

Citit 1567 ori Ultima modificare Marți, 01 Septembrie 2015 16:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.