Sâmbătă e zi specială pentru fanii roş-alb-albaştri: OŢELUL are meciul revenirii pe „Oţelul”

Sâmbătă e zi specială pentru fanii roş-alb-albaştri: OŢELUL are meciul revenirii pe „Oţelul”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Pe stadionul care poartă numele echipei, roş-alb-albaştrii joacă prima partida de acasă a acestui sezon, cu Dunărea Călăraşi


Ţinând cont că au trecut printr-o vară plină de gânduri sumbre, cei mai fideli suporteri ai Oţelului vor trăi primul meci de pe teren propriu în liga a doua după 25 de ani ca o adevărată sărbătoare. Au şi de ce, Oţelul este în viaţă şi s-a evitat exilul la Slobozia, va juca pe stadionul unde şi-a scris cea mai mare parte a istorie sale, ceea ce nu e puţin deloc la câte probleme au fost în jurul echipei în ultimele luni.

Pe stadionul „Oţelul”, de la ora 11,00, formaţia gălăţeană va juca în compania echipei Dunărea Călăraşi, în cadrul etapei a doua din liga secundă. Partida este privită de majoritatea fanilor ca un prilej perfect de a sprijini financiar echipa, prin plata biletelor şi nu numai. Grupul de suporteri „Peluza Sud” a redactat şi tipărit o revistă – program de meci pe care toţi ceilalţi susţinători ai echipei sunt rugaţi să o cumpere la preţul de 2 lei, cu precizarea că toţi banii strânşi astfel vor fi folosiţi exclusiv la cumpărarea de produse necesare echipei.

Preţul biletelor pentru intrarea la meci este de numai 5 lei la tribuna I şi 2 lei la peluze, Cristian Munteanu, manager sportiv al FC Oţelul, spunând că a stabilit aceste tarife în speranţa că puştii din echipă vor avea cât mai mulţi susţinători în tribună. „Publicul poate compensa lipsa de experienţă a jucătorilor. Sper ca gălăţenii să demonstreze cât de mult înseamnă pentru ei că echipa a rămas în oraş, că am evitat să jucăm la Slobozia, să vină cât mai mulţi să ne susţină. Totodată, nu e un secret că prin cumpărarea de bilet ne ajută mult, la ce situaţie financiară avem. Dacă ne acoperim cheltuielile de organizare din vânzarea de bilete, ar însemna mult pentru noi”, a spus Cristian Munteanu.

Lipseşte Diarra

Antrenorul principal Daniel Florea are o singură absenţă din lot, cea a lui Diarra, în cazul căruia încă nu s-au primit din Franţa, de la Dijon, ultimul său club înaintea venirii în România, documentele necesare legitimării. Florea a spus că pentru câştigarea acestui meci este nevoie de o schimbare substanţială a atitudinii jucătorilor săi faţă de prima etapă, când au pierdut, scor 3-0, la FC Clinceni. „În primul rând vreau o altă atitudine din partea echipei. Cu mai mult curaj, mai multă încredere, cu siguranţă vom câştiga. Cu suporterii alături, sper să fie altceva. Le transmit fanilor că jucăm doar pentru Oţelul Galaţi, pentru tot ce înseamnă spiritul acestui club, astfel că îi aşteptăm să ne fie alături”, a declarat Daniel Florea.

În foto, Oţelul, din nou pe "Oţelul", la sesiunea foto pentru programul de meci făcut de suporteri

Citit 2318 ori Ultima modificare Vineri, 04 Septembrie 2015 20:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.