OŢELUL a ratat încercarea de a-şi RĂSPLĂTI FANII măcar cu un punct la Suceava

OŢELUL a ratat încercarea de a-şi RĂSPLĂTI FANII măcar cu un punct la Suceava
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Echipa gălăţeană de fotbal Oţelul n-a putut să-şi răsplătească suporterii nici măcar cu un rezultat de egalitate în partida de la Suceava, cu Rapid CFR, pentru gestul acestora de a asigura banii necesari deplasării. Oţelul a pierdut, scor 1-0, într-un joc ce a contat pentru etapa a cincea din Liga a II-a.

Golul a fost marcat în minutul 28 din penalti, dictat la o încercare întârziată de deposedare a lui Marus, la o fază pornită de la o degajare defectuoasă a ghinionistului Asanache, la o minge ce i-a sărit din picior dintr-o denivelare a terenului. Până atunci, Oţelul avusese două situaţii din care putea deschide scorul. În minutul 8, Cârjan a reluat cu capul la o centrare a lui Chipirliu, deviată de fundaşi, apărată de portarul suceavean. Apoi, pe contraatac, Chipriliu a scăpat singur cu portarul de pe la 40 de metri, uşor lateral stânga, dar n-a fost de ajuns de rapid pentru a ajunge la finalizare, fundaşii adverşi apucând să se replieze şi să-l blocheze. Până la pauză, a mai fost o singură fază notabilă, în contul gazdelor, portarul Grecu scoţând, din apropierea vinclului, o minge şutată de la mare distanţă.

Repriza a doua a fost destul de anostă, Oţelul nereuşind pe faza ofensivă să mai pună probleme în atac. Singura oportunitate de a egala a fost abia în minutul 85, când Stănescu a greşit pasa, la un contraatac în superioritate numerică.

Antrenorul Oţelului, Daniel Florea, a folosit următoarea formulă de echipă: Grecu - Marus, Cojoc (cpt), Asanache, Murgoci - V. Ştefan (Tătar min. 46), Dajbog - Istrate, Chipirliu (Stănescu min. 65), Miron (Diarra min. 56) - Cârjan.


UPDATE, ora 13.00: Oţelul a pierdut partida din deplasare cu Rapid CFR Suceava, scor 1-0. Golul a fost marcat în minutul 28, din penalti.


Cristian Munteanu, managerul sportiv al FC Oţelul, a spus, după ce suporterii au strâns toţi banii necesari deplasării la Suceava, pentru meciul de sâmbătă cu Rapid CFR, că şi de această dată s-a demonstrat că Oţelul trăieşte doar datorită suporterilor săi. “Am spus-o de mai multe ori şi înainte de acest moment că principala avuţie a acestei echipe o reprezintă dragostea suporterilor, că echipa trăieşte datorită lor. Acum, prin tot ce s-a întâmplat în această săptămână, s-a văzut şi prin fapte concrete acest lucru. În România e o raritate ca activitatea curentă a unei echipe să fie susţinută financiar de suporterii săi. Iată că la Oţelul se întâmplă asta. Mă simt mai mândru ca niciodată că am jucat pentru această echipă, că sunt la acest club, că împreună suntem Oţelul”, a declarat Munteanu.

Samoel Cojoc, căpitanul Oţelului, a spus că gestul suporterilor reprezintă motivaţia maximă pentru partida de la Suceava. “Nimic pe lumea asta nu ar putea motiva un fotbalist mai mult ca un gest cum este cel al suporterilor noştri. Miercuri, când am aflat vestea amânării în procesul de insolvenţă, a fost o bucurie uriaşă în vestiar, apoi a venit acest gest al suporterilor şi acum e rândul nostru, trebuie să oferim o răsplată pe măsură, să câştigăm la Suceava. Venim după două victorii, moralul este excelent, avem suporteri minunaţi şi sper să reuşim. Un lucru este sigur, ne vom bate toţi pentru fiecare fază, pentru fiecare minge, pentru tot ce înseamnă Oţelul”, a declarat Cojoc.

Partida Rapid CFR Suceava - Oţelul, din cadrul etapei a cincea din Liga a II-a, este programată sâmbătă, de la ora 11.00.

Citit 3468 ori Ultima modificare Duminică, 27 Septembrie 2015 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.