Juniorii sunt aşteptaţi la un CONCURS de "bicicleală"

Juniorii sunt aşteptaţi la un CONCURS de "bicicleală"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Duminică, 4 octombrie, la Galaţi, se va desfăşura a cincea ediţie a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii „Juniorii Pedalează”. În parcarea centrului comercial Auchan (fostul Real) sunt aşteptaţi copii cu vârstele cuprinse între 6 şi 14 ani, care doresc să-şi demonstreze îndemânarea pe bicicletă sau doar să se distreze. Cei mici vor avea avea de parcurs pe bicicletă un traseu care va cuprinde mai multe tipuri de obstacole - de la simple jaloane, traversarea unei scânduri înguste sau mutarea unui recipient cu apă de la un punct fix la altul.

Asociaţia Bike Works, organizatoarea evenimentului, promovează mersul în siguranţă pe bicicletă şi de aceea concurenţii nu vor putea participa dacă nu poartă căşti de protecţie. În acelaşi timp, evenimentul se va desfăşura pe un circuit închis, toată zona de concurs din parcare fiind izolată faţă de maşini şi marcată corespunzător.

„Proiectul pentru promovarea mersului pe bicicletă în rândul copiilor continuă şi sperăm ca aceştia să vină în număr cât mai mare. Astfel, vom reuşi să le arătăm şi alte moduri plăcute şi mai sănătoase de petrecere a timpului liber. Cu sprijinul părinţilor şi cu astfel de activităti ne dorim să le oferim copiilor o educaţie sportivă şi să formăm o nouă generaţie activă”, a declarat  Loredana Cataramă, coordonator al proiectului "Juniorii Pedalează". 

Cei interesaţi se pot înscrie pe site-ul juniorii.bikeworks.ro, secţiunea "inscrie-te", până vineri, 2 octombrie, la ora 24,00, dar şi la faţa locului, taxa de participare fiind de 20 de lei. Competiţia se va desfăşura între orele 11,00 şi 14,00, urmând ca premierea să se facă la ora 15,00, copiii vor fi răsplătiţi cu diplome, medalii şi produse oferite de sponsori, iar cei mai buni dintre micii biciclişti vor ridica trofeele ediţiei.

Citit 1412 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2015 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.