United Galaţi e pe PRIMUL LOC în Liga I de FUTSAL

United Galaţi e pe PRIMUL LOC în Liga I de FUTSAL
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Jucătorii echipei de fotbal în sală (futsal) de la United au început excelent noul sezon al Ligii I, cu succese pe linie. Gălăţenii au susţinut trei meciuri, toate câştigate, au marcat 13 goluri şi au primit doar trei, un bilanţ care îi plasează în clasamentul la zi pe primul loc.

Al treilea meci a avut loc luni seară, la Galaţi, în compania formaţiei Concordia Chiajna şi s-a încheiat cu succesul clar al echipei noastre, la scorul de 5-1 (4-0). Soarta meciului s-a conturat în prima repriză, când United a punctat prin moldovenii Laşcu şi Burdujel, completaţi de realizările lui Crăciun şi bulgarului Stoykov. În repriza a doua s-a jucat şi pentru spectatori, elevii antrenorului realizând numeroase faze spectaculoase, iar golul al cincilea l-a avut ca autor pe Tudose. O altă veste bună este revenirea în lot a lui Mihăiţă Bâgu, după o absenţă de circa şapte luni, din cauza unei accidentări. El şi-a reluat pregătirile şi aşteaptă un apel al antrenorului pentru a intra în joc. Întâlnirea a fost arbitrată de cuplul ploieştean Burtescu/Dicuţă.

Jucătorii folosiţi în acest meci: Salichi (sancţionat cu cartonaş roşu şi va lipsi o etapă), Păduraru - Cojoc (căpitan), Laşcu, Burdujel, Apostol, Cireş, Tudose, Stoykov, Crăciun, brazilianul Da Silva (care a debutat cu acest prilej), Stoian şi Gabriel Popa (cel mai tânăr jucător al lotului, de numai 18 ani).

În etapa viitoare, gălăţenii vor avea o misiune extrem de dificilă, deplasare la City’us Tg. Mureş.

Citit 2909 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2015 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.