Hocheiştii de la Dunărea, victorioşi şi în deplasare

Hocheiştii de la Dunărea, victorioşi şi în deplasare
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa gălăţeană de hochei pe gheaţă CSM Dunărea, deţinătoarea titlului de campioană, a câştigat vineri şi sâmbătă, în deplasare, formaţia Progym Gheorgheni, scor 8-3 (4-1, 2-2, 2-0), respectiv 8-6 (3-2, 2-4, 3-0), cele două partide contând pentru etapa a patra a Ligii Naţionale. În primul meci, Dunărea a controlat situaţia încă de la începutul jocului, când deşi se aflau în inferioritate numerică, Ryabenko a deschis scorul. În mai puţin de două minute, Chernenko a marcat primul său gol din acest meci, iar Lorincz a punctat pentru 3-0. Echipa gazda a redus din diferență cu două minute înainte de finalul primei perioade, scorul la prima pauză fiind stabilit de Hildebrand. A doua perioadă a fost ceva mai echilibrată, din punctul de vedere al scorului, 2-2, prin golurile marcate de Chernenko și Irimia, dar nu și al penalizărilor, gălățenii având două eliminări de câte două minute, în timp ce harghitenii au avut o eliminare de 10 minute. Ultima parte a meciului a fost dominată în întregime de gălăţeni, aceștia impunându-se în final cu scorul de 8-3, prin golurile marcate de Szocs și Pal.

În al doilea meci, Dunărea a câştigat prin golurile marcate în ultima perioadă de joc de cei doi slovaci transferaţi la echipa gălăţeană, Juraj Durkech – două goluri şi Robert Krajci. Celelalte goluri au fost marcate de  Hildebrand (2), Szocs (2) şi Flinta.

Astfel, Dunărea continuă să fie lider al clasamentului, după opt partide disputate, fiind singura formaţie din campionat fără înfrângere până acum.

Citit 1399 ori Ultima modificare Duminică, 04 Octombrie 2015 16:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.