Turneu de hochei "Challenge Cup", la Galaţi

Turneu de hochei "Challenge Cup", la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Săptămâna trecută, a avut loc Congresul Federaţiei Internaţionale de Hochei pe Gheaţă, la care au participat şi reprezentanţi ai tuturor federaţiilor europene. Între alte probleme rezolvate cu acest prilej, s-a aprobat şi solicitarea Federaţiei Române de a organiza turneul Challenge Cup în ţara noastră. Aşa s-a ajuns ca acest turneu să se desfăşoare la Galaţi, pe Patinoarul Artificial „Dunărea”.

Potrivit federaţiei, pe lângă reprezentativa României, echipele participante vor fi şi cele din Ucraina, Lituania, Olanda şi Croaţia. Turneul are drept scop verificarea potenţialului hocheiştilor selecţionabili, în vederea participării la Campionatul Mondial.

Organizarea turneului de la Galaţi a primit girul Consiliului Local. Aleşii locali au fost de acord cu încheierea acordului de parteneriat între municipiul Galaţi şi Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă, în vederea desfăşurării, în perioada 4-9 noiembrie, a Challenge Cup la Galaţi.

Autorităţile s-au angajat să aloce în acest scop suma de 132.000 de lei de la bugetul local şi să pună la dispoziţia organizatorilor Patinoarul Artificial "Dunărea", pe perioada pregătirii şi desfăşurării competiţiei. Primăria va asigura necesarul de energie electrică, salubrizarea, paza, ordinea publică, serviciile de asistenţă medicală şi de stingere a incendiilor.

Federaţia va promova sigla municipiului Galaţi pe materialele publicitare aferente evenimentului şi va achita Primăriei o cotă din profitul obţinut ca urmare a organizării evenimentului, într-un cuantum de minim 1.000 de lei.

Citit 1663 ori Ultima modificare Luni, 05 Octombrie 2015 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.