UPDATE: Baschetbalista Romina Filip s-a ales cu șapte copci de la un cot în plină figură

UPDATE: Baschetbalista Romina Filip s-a ales cu șapte copci de la un cot în plină figură
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Echipa de baschet feminin Phoenix a pierdut, scor 62-81 (29-37), meciul susținut miercuri, în deplasare, în compania formației Universitatea Cluj, în cadrul etapei a doua din Liga Națională. Partida a avut un început foarte echilibrat, 15-15 după primul sfert, dar accidentarea Rominei Filip, în minutul 12, când Phoenix conducea cu 20-17, și părăsirea terenului de către aceasta, a făcut ca meciul să ia altă direcție, clujencele preluând controlul și dominând jocul până la final. ”Am primit un cot în gură de la o jucătoare de la Cluj, care recuperase mingea și vroia să arunce la coș. Am fost dusă la spital, unde medicii mi-au pus șapte copci la buză”, a declarat Romina Filip.

Pe lângă Filip, din lotul Phoenix a lipsit și Amanda Frost, accidentată la antrenament (entorsă). Astfel, că echipa Phoenix a avut o misiune foarte grea la Cluj. Marcatoarele de la Phoenix au fost: Chrisstasia Walter 31 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive; MyNeshia McKenzie 9 p, 18 r, 2 pase decisive; Hanna Demeter 6 p, 2 r; Andreea Crețu 5 p, 2 r, 1 pasă decisivă; Romina Filip 5 p, 1 r; Bianca Fota 3 p, Bianca Nini 2 p, Gabriela Necula 1 p, 2 r, Cassie Rochel 7 recuperări și Mădălina Geleriu 3 recuperări.


 

Echipa feminină de baschet Phoenix "U" va susţine, miercuri, de la ora 18,00, în deplasare, partida din cadrul etapei a doua din Liga Naţională de baschet feminin (LNBF), în compania formaţiei Universitatea Cluj.

Cu un moral foarte bun în urma victoriei de sâmbăta trecută, în faţa  unei echipe pretendente la titlu, Phoenix va aborda acest meci fără multă presiune. "Va fi un meci greu, deoarece partidele din deplasare sunt dificile pentru echipele tinere, cum este a noastră. Vom fi, totodată, mai relaxaţi, presiunea primului meci s-a dus, iar ca moral, jucătoarele noastre consideră că pot juca împotriva oricărei echipe. Echipa din Cluj este diferită de cea din Arad. Teoretic, nu este mai dificilă decât Aradul, însă doar teoretic. Câştigarea primului meci ne-a dat mai multă putere şi încredere, nu doar pentru meciul de astăzi, ci şi pentru cel de sâmbătă, de acasă”, a spus antrenorul Eugenio Rodrigues.

Echipa Phoenix "U" a învins formaţia ICIM Arad, în premieră de la debutul baschetului feminin gălăţean în LNBF, în sezonul 2013-2014.

Citit 2555 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Octombrie 2015 22:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.