Fanii Oţelului sunt chemaţi din nou să-şi ajute echipa. Un tricou de Liga Campionilor este scos la licitaţie
Foto: Gabriel Paraschiv în meciul din deplasare cu Manchester United

Fanii Oţelului sunt chemaţi din nou să-şi ajute echipa. Un tricou de Liga Campionilor este scos la licitaţie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va avea la sfârşitul săptămânii o nouă deplasare, pentru meciul cu ACS Berceni, din etapa a opta a ligii secunde, dar nu are banii necesari pentru a se putea prezenta la meci. Practic, este aceeaşi situaţie ca la deplasarea la Suceava din urmă cu trei etape, când s-a ajuns la meci cu banii strânşi de fani, iar acum se va încerca o nouă acţiune de strângere de fonduri.

Astfel, suporterii sunt aşteptaţi joi, 8 octombrie, începând cu orele 20.00, la Club Infinity, care organizează un eveniment dedicat echipei roş-alb-albastre, sub deviza “Oţelul eşti tu! Împreună salvăm Oţelul”. Va avea loc un recital Passcall & Nosfe şi totodată, conform managerului sportiv Cristian Munteanu, va fi vândut la licitaţie unul dintre tricourile cu care jucătorii Oţelului au evoluat în Liga Campionilor, sezonul 2011-2012. Intrarea la eveniment costă 15 lei şi toţi banii strânşi din bilete vor fi donaţi Oţelului. Totodată, organizatorii au anunţat că vor oferi echipei şi 10% din încasările de la bar.

„Încercăm în fel şi chip să ţinem echipa în viaţă, sper să adunăm banii necesari deplasării la Bucureşti”, a spus Cristian Munteanu.

Club Infinity se găseşte pe strada Domnească, nr. 80. 

Citit 2279 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Octombrie 2015 16:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.