Cinci meciuri la Sala Sporturilor “Dunărea” în acest weekend

Cinci meciuri la Sala Sporturilor “Dunărea” în acest weekend
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Program plin la Sala Sporturilor "Dunărea", în acest weekend, pentru iubitorii sportului din Galaţi, cu nu mai puţin de cinci  partide: două de handbal şi trei de baschet, dintre care trei sunt ale echipelor de primă ligă. 

În ordine cronologică, prima echipă care va intra pe parchetul sălii, sâmbătă de la ora 12,30, este cea a handbalistelor de la Danubius CSU, care vor încerca să obţină a patra victorie din acest sezon al eşalonului secund, în partida cu HCF Piatra Neamţ. Acesta este un meci în care elevele antrenorului Valeriu Costea, care au ca obiectiv promovarea, pornesc cu prima şansă. 

Va urma o pauză, înaintea unui cuplaj de baschet, care va începe la ora 17,00. Echipa feminină Phoenix "U" va juca în compania formaţiei CSU Alba Iulia, în cadrul etapei a treia a Ligii Naţionale. Din lotul pregătit de Eugenio Rodrigues va lipsi Romina Filip, accidentată în meciul pierdut, în deplasare, în faţa echipei Universitatea Cluj (62-81). În ceea ce o priveşte pe americanca Amanda Frost, accidentată la antrenament, Rodrigues speră ca aceasta să fie disponibilă până la ora meciului. Apoi, de la ora 19,00, baschetbaliştii de la Phoenix "U" îşi vor susţine meciul din cadrul etapei a doua a Ligii Naţionale, cu BCM “U” Piteşti. Antrenorul echipei masculine, Florin Nini se declară optimist în privinţa acestei partide. “Vrem să luptăm până la capăt şi să credem în noi, să credem în ideea de a câştiga, pentru că victoriile ne vor da siguranţa îndeplinirii obiectivului, evitarea retrogradării. Totodată, vrem să avem o evoluţie frumoasă în faţa fanilor”, a spus Nini. 

Duminică, de la ora 11,00 se va disputa partida de handbal masculin - derbiul nou-promovatelor CSU Danubius şi CSM Ploieşti, în etapa a noua din Liga Naţională. Echipa gălăţeană se află pe ultimul loc în clasament, cu opt înfrângeri din tot atâtea meciuri, în timp ce formaţia oaspete, întărită în presezon inclusiv cu trei jucători din străinătate, are două victorii şi ocupă locul 11. Tot duminică, de la ora 14,30, se va disputa meciul de baschet masculin Phoenix U – CN “Aurel Vlaicu” Bucureşti, în cadrul primei etape din eşalonul secund.   

Citit 6247 ori Ultima modificare Vineri, 09 Octombrie 2015 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.