Campionii de la CSM Dunărea au suferit primul eşec al sezonului

Campionii de la CSM Dunărea au suferit primul eşec al sezonului
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de hochei pe gheață CSM Dunărea Galați a înregistrat, vineri seară, primul eșec din acest sezon al Ligii Naționale. Formaţia gălăţeană a pierdut, pe teren propriu, cu scorul 4-6 (2-0, 1-4, 1-2), prima partidă cu Steaua Rangers Bucureşti, din cele două programate în cadrul etapei a cincea.

Dunărea a început excelent partida, a profitat din plin de primele două superiorităţi numerice şi conducea cu 2-0 după 8 minute, prin golurile marcate de Szocs şi Nagy. Apoi, a rezistat fără gol primit chiar şi în condiţiile unei duble inferiorităţi numerice, iar la prima pauză lucrurile erau în în graficul dorit de Dunărea.

Însă, la începutul reprizei secunde Steaua a marcat de două ori într-un interval de 18 secunde şi a reintrat în meci. Chiar dacă Dunărea a replicat foarte rapid, cu golul de 3-2 marcat de slovacul Krajci la 22 de secunde după egalare, echipa gălăţeană n-a revenit la nivelul de joc din prima parte şi, pe fondul unei nervozităţi amplificate de unele decizii ciudate ale arbitrilor, oaspeţii au profitat şi au intrat în ultima pauză la conducere, scor 3-4.

În repriza a treia, jocul a fost echilibrat, dar tot steliştii au fost primii care au marcat. De la 3-5 când mai erau 8 minute, a urmat un iureş ofensiv al echipei gălăţene, cu numeroase ratări din poziţii ideale, iar golul de 4-5 a venit târziu, când mai erau 55 de secunde. Cei de la Dunărea au câştigat angajamentul, portarul Viorel Radu a ieşit pentru a se forţa egalarea în superioritate numerică, dar steliştii au reuşit intercepţia şi au înscris în poarta goală.

Al doilea meci dintre Dunărea şi Steaua la Patinoarul din Galaţi este programat sâmbătă, de la ora 17.30.

Citit 1465 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Octombrie 2015 12:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.