Durerile primei victorii/ Cum arată picioarele unei fotbaliste după meci

Durerile primei victorii/ Cum arată picioarele unei fotbaliste după meci
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În sfârşit, după trei nereuşite, a sosit şi timpul primului succes al noii echipe gălăţene de fotbal feminin, FC Universitatea, participantă în cel de-al doilea eşalon. Duminică, gălăţencele s-au deplasat la Bacău, pentru confruntarea cu localnicele echipei Măgura.

Cele două grupări se mai întâlniseră în această toamnă, la Galaţi. Atunci s-a jucat pentru „Cupa României”, fetele noastre impunându-se cu scorul de 3-0. Primul mitan a fost echilibrat şi s-a încheiat cu un scor alb: 0-0. Soarta meciului a fost decisă în repriza a doua. Băcăuancele au deschis scorul, din penalti, apoi la cârma jocului au revenit jucătoarele oaspete. După o execuţie de excepţie a Georgianei Stratu - gol direct din corner - s-a produs egalarea, pentru ca spre final Alexandra Ivan să marcheze golul de trei puncte. Scor final, Măgura - Universitatea 1-2.

Această victorie a lăsat urme serioase în echipa gălăţeană, Georgiana Stratu fiind una dintre jucătoarele care au terminat meciul cu picioarele pline de vânătăi. „Aşa, ca după meci. Am ieşit victorioase, merită”, a fost comentariul atacantului de la FC Universitatea, la fotografia cu urmele numeroaselor contuzii de pe picioarele sale, făcută publică pe facebook.

“Mă bucur enorm că am câştigat. Până la meciul următor, trece”, a adăugat Stratu, care în afara golul marcat a reuşit şi pasa decisivă la golul victoriei.

După acest succes, Universitatea acumulează primele trei puncte şi se află pe locul opt, la egalitate cu cele de pe locurile cinci-şapte: Armonia Dolheşti, Selena Constanţa şi CSM Paşcani. Pe ultimul loc se află Universitatea Alexandria.

Gălăţencele au jucat în următoarea formulă: Roxana Pazargic - Ioana Palade, Andreea Vişan, Alina Mirică, Irina Ivan - Silvia Oană, Eugenia Gherghişan, Elena Dragomir, Iulia Mihalea - Alexandra Ivan, Georgiana Stratu. Au mai jucat: Simona Sofronie şi Mirela Ciubotaru.

În săptămânile următoare, echipa gălăţeană va susţine două meciuri pe teren propriu: pe 25 octombrie - cu Selena Constanţa, în „Cupa României”, iar pe 1 noiembrie, cu Universitatea Alexandria.

Citit 2353 ori Ultima modificare Luni, 19 Octombrie 2015 18:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.