Echipa de baschet masculin Phoenix „U” vrea prima victorie
Foto: Milos Pesic, fost jucător al BC Timişoara, transferat în această vară la Phoenix "U" 

Echipa de baschet masculin Phoenix „U” vrea prima victorie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de baschet masculin Phoenix "U" va juca astăzi, la Sala Sporturilor „Dunărea”, de la ora 18,00, în compania formaţiei BC Timişoara, într-un meci contând pentru etapa a patra din Liga Naţională (LNBM). În clasamentul la zi, cele două echipe ocupă ultimele locuri, cu câte trei puncte, din trei înfrângeri. Phoenix vine după un meci foarte bun cu Steaua, în vreme ce BC Timişoara – deţinătoarea trofeului Cupa României - se confruntă cu probleme financiare, motiv pentru care antrenorul sârb Dragan Petricevic a ales să plece de la echipă, în favoarea echipei feminine "U" Cluj.

Antrenorul gălăţean Florin Nini consideră că echipa sa are potenţial şi îşi doreşte să obţină prima victorie din campionat. „Ne dorim o evoluţie bună şi prima victorie, mai ales că jucăm în faţa propriilor suporteri. Avem potenţial şi chiar dacă se simte prezenţa câtorva jucători care încă nu au experienţă (n.r. în prima ligă), consider că suntem pe un drum bun”, a declarat Nini. 

Phoenix va avea o perioadă foarte aglomerată, cu alte două partide importante. Joi, de la ora 18,00, pe teren propriu, va fi derbiul promovatelor, cu Dinamo, iar sâmbătă, în deplasare, la Mediaş, cu Gaz Metan.  

Echipa feminină Phoenix are etapă liberă, următorul meci se va disputa sâmbătă, 31 octombrie, pe teren propriu, cu echipa CSM Târgovişte – campioana en-titre. 

* Tot astăzi (ora 12,30), echipa de handbal feminin CSU Danubius va juca împotriva formaţiei CSU Neptun Constanţa, într-un meci din cadrul etapei a şaptea a eşalonului secund. Arbitrează bucureştencele Georgiana Doană şi Ana Maria Gociu.

Altfel, duminică (ora 12,00), echipa masculină CSU Danubius va susţine derbiul promovatelor, în compania echipei CSM Focşani, în etapa a 11-a din Liga Naţională. Este ziua în care băieţii noştri îşi pot trece în cont primul succes din acest sezon. Arbitrează cuplul Bogdan Stark/Romeo Ştefan (Bucureşti/Ploieşti). 

Citit 1842 ori Ultima modificare Vineri, 23 Octombrie 2015 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.