VIDEO/ Arcada a jucat entuziasmant la debutul în CUPELE EUROPENE
Foto: Foto Sorin Pană

VIDEO/ Arcada a jucat entuziasmant la debutul în CUPELE EUROPENE
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa masculină de volei Arcada Galaţi şi-a început prima sa participare în competiţiile europene cu o victorie categorică, obţinută aseară în Sala Sporturilor „Dunărea”. Formaţia gălăţeană a învins echipa OK Novi Pazar (Serbia) cu scorul 3-1 (25-14, 22-25, 25-15, 25-14), în prima manşă din turul II al Challenge Cup.

În primul set, formaţia gălăţeană s-a desprins repede, de la 2-2 s-a ajuns la 7-2 cu rusul Sysoev la serviciu. Oaspeţii au avut o singură tentativă de a conta în acest set, când s-au apropiat la trei puncte (12-9), în rest a fost recital al voleibaliştilor antrenaţi de Marian Apostu, care au câştigat primul act fără emoţii, cu 25-14.

Echipa oaspete, doar cu jucători sârbi în lot, s-a dezmeticit şi a făcut un set secund excelent, pe care l-a şi câştigat. OK Novi Pazar a început mai bine, a condus cu 4-1, Arcada a revenit pentru 5-5, iar de acolo s-a mers cap la cap până spre finalului setului, când sârbii au fost mai exacţi şi de la 20-19 pentru gazde au închis setul în favoarea lor, la 22.

În setul al treilea lucrurile au revenit în făgaşul dorit de publicul care a umplut tribunele. Firavul echilibru s-a rupt de 9-7 pentru Arcada. Cu echipa gălăţeană excelând la blocaj, s-a ajuns la 13-8, iar de acolo sârbii au rămas fără replică şi Arcada s-a impus la fel de categoric ca în primul act (25-15).

Setul patru a avut început similar cu cel secund, OK Novi Pazar a condus cu 3-1, dar acestea au fost ultimele emoţii din acest meci pentru echipa gălăţeană şi suporterii săi. Cei de la Arcada au făcut ravagii cu blocajul, au reuşit cinci puncte consecutive până la 6-3 şi au menţinut ritmul până când, de la 12-8, sârbii n-au mai avut cum să-i faţă. La 20-9 soarta partidei fusese pecetluită, Silviu Suson închizând meciul cu un punct direct din serviciu.

Antrenorul Marian Apostu a mizat pe sextetul Despotovski, Suson, Sysoev, Caio de Pra, Radovic, Marquez, plus liberoul Cristudor. A mai intrat Mihai Dumitrache.

Ultimele minute din meci:
 

Ultimele minute din meciul castigat de Arcada Galati (scor 3-1) in fata echipei OK Nova Pazar (Serbia), intr-un meci contand pentru Challenge Cup

Posted by Sonia Baciu on Wednesday, November 11, 2015
Citit 1382 ori Ultima modificare Joi, 12 Noiembrie 2015 03:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.