UPDATE/ Arcada s-a calificat în turul III al Challenge Cup şi îşi ştie următoarea adversară
Foto: Foto Sorin Pană

UPDATE/ Arcada s-a calificat în turul III al Challenge Cup şi îşi ştie următoarea adversară
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE, ora 22,30: Deja se ştie următorul adversar al echipei gălăţene. Conform site-ului oficial al federaţiei europene, Arcada va juca în 16-imi cu formaţia ČEZ Karlovarsko, din Cehia. Aceasta vine dintr-o altă cupă europeană, CEV Cup, de unde a fost eliminată de echipa italiană Sir Safety-Sicoma Perugia, în faza 16-imilor.


UPDATE, ora 22,10: Arcada a câştigat şi meciul retur, disputat în deplasare, cu OK Novi Pazar (Serbia), cu scorul 3-2. După ce a condus cu 2-1 la seturi, scor la care era cu sacii în căruţă, calificare asigurată, echipa gălăţeană nu a mai avut un nivel de concentrare ridicat în setul 4, când de la scorul de 5-8 s-a ajuns la 16-10. Apoi sârbii au reuşit să reziste revenirii celor de la Arcada până la 19-18 şi au câştigat acest set cu 25-21. S-a intrat în tie-break, unde Arcada s-a desprins după 7-7 şi s-a impus cu 15-9.


Echipa masculină de volei Arcada Galați s-a calificat, miercuri seară, în turul III al Challenge Cup, prin câştigarea a cel puţin două seturi în meciul retur, din deplasare, cu formaţia OK Novi Pazar din Serbia.

La această oră partida încă este în desfăşurare, dar Arcada are calificarea asigurată, scorul este 2-1 pentru echipa gălăţeană, care avea nevoie de minim două seturi pentru a trece în turul următor. Primele două seturi au fost foarte echilibrate. Primul a fost dominat de sârbi, care s-au desprins la 18-14, Arcada s-a apropiat la 18-17 dar nu a putut să şi întoarcă scorul în favoarea, OK Novi Pazar impunându-se cu 25-22.

Foarte strâns a fost şi setul al doilea. Sârbii au condus mai mereu, dar nu cu mai mai mult de două puncte avans, acest ritm fiind păstrat până la 19-17. De aici Arcada şi-a arătat superioritatea, a câştigat şase din următoarele şapte puncte, a ajuns să conducă, scor 20-23, şi să închidă setul în favoarea sa: 21-25.

Gazdele au resimţit din plin şocul setului pierdut, actul al treilea fiind început cu un recital al echipei gălăţene, care a sprintat până la scorul 1-10!!! Apoi şi-a gestionat bine acest avantaj confortabil, ajungându-se la 9-18. Aici a apărut o uşoară relaxare în jocul celor de la Arcada, sârbii s-au apropiat la 16-21 dar n-au avut cum să mai emită pretenţii, setul încheindu-se cu 18-25.

Cum în tur Arcada s-a impus cu 3-1 şi a primit trei puncte (care se acordă la victorii cu 3-0 sau 3-1), iar prin câştigarea acestor două seturi în Serbia are asigurat cel puţin punct din cele trei puse în joc, echipa gălăţeană s-a calificat în turul III!

Vom reveni cu alte informaţii după terminarea meciului, început la ora 20.00

Citit 1931 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015 12:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.