Supărare maximă la OŢELUL - „Suntem toţi nişte tâmpiţi, în frunte cu mine”

Supărare maximă la OŢELUL - „Suntem toţi nişte tâmpiţi, în frunte cu mine”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Echipa gălăţeană a pierdut în faţa celor de la Dacia Unirea Brăila cu gol primit în prelungiri, după un meci pe care l-a dominat şi în care a avut trei ocazii ratate în poziţie de singur cu portarul


Echipa de fotbal Oţelul Galaţi a pierdut, miercuri seară, cu 0-1 partida de pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, din etapa a treia a returului ligii secunde. Roş-alb-albaştrii au dominat categoric repriza secundă, au avut patru ocazii clare de a marca ratate de Chipirliu şi Diarra, dintre care trei în poziţie de unu la unu cu portarul advers, iar în al doilea minut de prelungiri au primit golul înfrângerii.

Deznodământul acestui meci, încheiat exact la fel ca cel pierdut acasă cu SC Bacău (gol primit în minutele de prelungiri), a adus multă supărare în cadrul clubului gălăţean, antrenorul Daniel Florea declarându-se foarte dezamăgit că echipa sa nu a fructificat măcar una din ocaziile avute şi mai ales că s-a pierdut pe o eroare tactică individuală.

„Când nu respecţi fotbalul şi ai ocaziile pe care le ai, atunci nici norocul nu te mai ajută. A fost o primă repriză în care nu am jucat cum ne-am dorit, în schimb în a doua a fost numai o echipă pe teren, după părerea mea. Meciul a fost decis de o greşeală tactică a unui jucător. Nici nu mai ştiu, e al treilea sau al patrulea meci în care pierdem puncte în minutele de prelungiri. Sunt jucători care nu mai sunt motivaţi, sunt nemulţumiţi, dar asta nu e o scuză pentru că echipa a pierdut încă o dată în prelungiri. Echipa a jucat, nu meritam să pierdem azi, dar fotbalul nu te întreabă dacă e drept sau nu”, a spus Florea.

Cristian Munteanu, managerul sportiv al Oţelului, a răbufnit şi el după meci.

„Suntem nişte proşti cu toţii, începând cu mine. Nişte tâmpiţi, nu mai poate fi vorba de ghinion acum. Le cer scuze suporterilor. Lumea a venit la meci, măcar pentru aceşti oameni care mai sunt lângă noi jucătorii ar fi trebuit să fie mult mai concentraţi la finalizare şi mai ales pe faza de apărare. Nu ai voie să verşi găleata aproape plină cu lapte, a nu ştiu câta oară, în prelungiri. La fiecare meci prestăm un joc bunicel, ne creem ocazii. Nu ai voie să ratezi în halul acesta. Dacă adunăm de la începutul campionatului, cred că suntem echipa cu cele mai multe ocazii de gol, dar nu marcăm mai deloc”, şi-a exprimat Munteanu crunta dezamăgire.

La fel ca antrenorul Daniel Florea, Munteanu a spus că jucătorii nu mai au nici măcar scuza problemelor financiare cu care se confruntă clubul. „Echipa nu mai are nicio scuză. Când îţi baţi joc de trei-patru ocazii clare de gol, eşti de trei ori unu la unu cu portarul, dar primeşti gol după minutul 90, jucătorii nu mai au nici o scuză, nici măcar cea a problemelor financiare. Le-am şi spus, sunt meciuri televizate, iar ei trebuie să dea totul, să joace foarte bine şi să fie remarcaţi pentru a prinde contracte mai bune, eventual la echipe cu condiţii mult mai bune, să joace pentru ei însăşi”, a mai spus Munteanu.

Oţelul a ajuns la 11 partide consecutive fără victorie. Cu doar două meciuri câştigate în 15 etape, echipa gălăţeană rămâne penultima în clasament, având un punct mai mult ca Ceahlăul. În runda următoare, Oţelul are programat, sâmbătă, un meci care poate deveni foarte important, în deplasare cu Bucovina Pojorâta, formaţie aflată chiar deasupra sa în clasament (locul 11) cu două puncte în plus şi pe care o poate depăşi în cazul unei victorii.

Foto Sorin Pană

Citit 1481 ori Ultima modificare Joi, 26 Noiembrie 2015 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.