BASCHETBALISTELE de la PHOENIX joacă miercuri în CUPA ROMÂNIEI
Foto: Foto Sonia Baciu

BASCHETBALISTELE de la PHOENIX joacă miercuri în CUPA ROMÂNIEI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de baschet feminin Phoenix va juca, miercuri, 2 decembrie, de la ora 18,00, în deplasare, meciul tur din sferturile de finală ale ”Cupei României”, cu formaţia CSBT Alexandria.

Phoenix a ajuns în această fază a competiţiei din postura de echipa norocoasă la tragerea la sorţi a primului tur, fiind singura echipă calificată direct datorită numărului impar de echipe înscrise în competiţie, 11, în timp ce formaţia CSBT Alexandria s-a calificat din postura de cea mai norocoasă pierzătoare, după dubla pierdută în faţa echipei CSU Alba Iulia la o diferenţă de scor mai mică decât a celorlalte echipe învinse.

Deşi Phoenix a fost câştigătoarea confruntării directe cu formaţia din Alexandria din turul Ligii Naţionale (LNBF), scor 73-69 la Galaţi, antrenorul echipei gălăţene, Eugenio Rodrigues consideră că va fi un meci greu, împotriva unei echipe apropiate valoric.

”Ne asemănăm cu echipa din Alexandria, au aruncătoare bune şi tranziţii rapide, la fel ca noi. Ceea ce înseamnă că avem nevoie să fim mai buni în apărare şi să ne păstrăm concentrarea, căci fiecare echipă are suişurile şi coborâşurile ei în timpul meciului, iar modul în care vom gestiona acest meci va fi decisiv. Luăm în considerare că sunt două runde, iar teoretic fiecare avem şanse”, a spus Rodrigues.

Meciul retur din ”Cupa României” se va juca săptămână viitoare, la Galaţi.

Citit 872 ori Ultima modificare Marți, 01 Decembrie 2015 19:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.