Handbalistele de la CSU Danubius au CÂŞTIGAT primul meci al anului

Handbalistele de la CSU Danubius au CÂŞTIGAT primul meci al anului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa feminină de handbal CSU Danubius a câștigat, scor 37-22 (16-8), partida susținută, sâmbătă, pe teren propriu, în fața formației Știința Bacău, într-un meci contând pentru etapa a 12-a, prima din returul eșalonului secund. 

A fost un meci facil, ca un antrenament cu public, în care gălățencele au impus ritmul încă de la început. 

Cea mai bună jucătoarea a echipei gălățene a fost Ioana Manoilă (foto), ultima achiziție a clubului, marcatoare a 11 goluri.

Cu excepția Tatianei Budescu, antrenorul Valeriu Costea a rulat întregul lot înscris pe foaia de joc: Daniela Goldic, Laura Bujoiu, Cătălina Orbeanu - Andreea Taivan și Andreea Artean - câte 6, Marie Jeanne Kanda 4, Cristina Marcu și Ramona Urse - câte 3, Cosmina Cozma și Paula Ababei - câte 2, Cristina Mircescu, Ioana Pocriș, Lavinia Poterași și Mădălina Conache.

Având  în vedere obiectivul echipei CSU, tehnicianul echipei gălățene consideră că fiecare meci este un ”antrenament” pentru promovare. ”Obiectivul nostru este să intăm în prima ligă, iar pentru asta ne pregătim intens. Transferul Ioanei Manoilă, din această iarnă, este așa cum s-a și văzut, un plus pentru echipă, ea venind cu experiență din Liga Națională”, a declarat Costea la finalul primei victorii din acest an. 

După acest rezultat, echipa din Galați se menține pe primul loc în clasament, la egalitate de puncte (34) cu HCM Buzău.

Citit 1245 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016 22:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.