Fetele de la Phoenix, ultimul joc din sezonul regulat

Fetele de la Phoenix, ultimul joc din sezonul regulat
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa feminină de baschet Phoenix va juca, duminică, de la ora 18,00, la Sala Sporturilor “Dunărea”, cu formaţia Danzio Timişoara într-un meci contând pentru etapa a 22-a, ultima din sezonul regulat al Ligii Naţionale (LNBF). În meciul tur, Phoenix s-a impus cu scorul 89-80 şi abordează partida de pe locul opt, cu 28 de puncte (9 victorii şi 10 înfrângeri), în timp ce adversara ocupă poziţia nouă, cu 25 de puncte (6 victorii şi 13 înfrângeri). Meciul are miză doar pentru echipa gălăţeană, care poate urca pe locul şapte în cazul victoriei şi evita astfel un duel cu liderul, Sepsi Sf. Gheorghe, în prima fază din play-off.

“Trebuie să câştigăm, este important pentru consolidarea poziţiei înaintea play-off-ului. Dacă vom juca la fel ca la ultimul meci, deşi a fost unul pierdut (n.r. – scor 68-77, în faţa formaţiei Sepsi), putem să oferim surprize, atât în play-off, cât şi în semifinalele «Cupei României»”, a declarat antrenorul Eugenio Rodrigues.

Altfel, echipa masculină Phoenix va juca astăzi (ora18,00), în deplasare, cu formaţia CSU Sibiu, într-un meci contând pentru etapa a 18-a din Liga Naţională. În meciul din tur, Phoenix a pierdut cu scorul 64-78 şi abordează meciul de astăzi de pe locul 9, în timp ce echipa din CSU Sibiu este pe locul 4.

Antrenorul Florin Nini a spus că echipa sa poate reuşi surpriza unei victorii. “Vom încerca să mergem la victorie şi să facem un meci bun. Este unul greu, în faţa unei echipe cu jucători de calitate, dar noi avem un grup care, atunci când se mobilizează, reuşeşte să etaleze un joc de calitate”, a declarat Nini.

Citit 887 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016 11:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.