UPDATE: Arcada a pierdut, după un set trei spectaculos
Foto: Foto Sorin Pană

UPDATE: Arcada a pierdut, după un set trei spectaculos
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Echipa masculină de volei Arcada a pierdut, scor 0-3 (22, 21, 25), partida disputată miercuri seară, pe teren propriu, în faţa liderului SCM U Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 14-a (Divizia A1).

Craiovenii s-au impus lejer în primele două seturi, arătând un joc matur. În setul al treilea, Arcada a luat iniţiativa şi a condus chiar şi cu cinci puncte. La scorul 22-15 şi serviciul, oaspeţii au reuşit o revenire spectaculoasă, câştigând setul în prelungiri.

Cu acest rezultat, Arcada se menţine pe locul patru, cu 29 de puncte. În etapa următoare, gălăţenii vor juca, luni, în deplasare, cu Explorări Baia Mare (locul trei).


Campionatul primului eşalon de volei (Divizia A1) al echipelor masculine are programate astăzi, 3 februarie, meciurile etapei a 14-a. În cel mai important meci al rundei se întâlnesc, la Galaţi, echipa locală Arcada şi liderul campionatului, SCM Universitatea Craiova, un derbi al campionatului, între două formaţii care doresc să încheie sezonul regulat pe primul loc.

Situaţia din fruntea clasamentului arată astfel: 1. Craiova - 34 p, 2. Baia Mare - 30 p, 3-4 Volei Municipal Zalău şi Arcada - câte 29 puncte.

Privită din acest unghi, partida se anunţă una foarte atractivă, în condiţiile în care Arcada are nevoie de o victorie la un scor cu care să ia toate cele 3 puncte (3-0 sau 3-1) şi astfel să se apropie de formaţia craioveană la două puncte în clasament. În tur, la Craiova, echipa gălăţeană a fost învinsă la mare luptă, scor 2-3, după o dispută extrem de echilibrată, cum se anunţă şi cea de astăzi.

Întregul lot gălăţean este apt de joc şi cu un bun moral, după succesul important din etapa anterioară, 3-0 în deplasare cu Tricolorul Ploieşti. De partea cealaltă, SCM "U" Craiova nu pare să fie într-o formă prea bună, de vreme ce etapa trecută s-a chinuit pe teren propriu şi a cedat un punct în meciul cu ultima clasată, VCM LPS Piatra Neamţ (scor 3-2).

Partida Arcada - SCM "U" Craiova va începe la ora 17,30, va fi găzduită de Sala „Dunărea” şi va fi televizată de Digi Sport 3. Va arbitra Darius Meşca (Ploieşti), secondat de bucureşteanul Mihai Coman.

Citit 1840 ori Ultima modificare Joi, 04 Februarie 2016 10:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.