BASCHET MASCULIN/ Phoenix, duel cu a doua clasată

BASCHET MASCULIN/ Phoenix, duel cu a doua clasată
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa masculină de baschet Phoenix va juca, miercuri, 10 februarie, de la ora 19,00, la Sala Sporturilor “Dunărea”, cu formaţia BC Mureş Tg. Mureş, într-un meci contând pentru etapa a 21-a, penultima din sezonul regulat al Ligii Naţionale (LNBM). Formaţia gălăţeană abordează partida de pe locul 9, cu 27 de puncte, la doar un punct de locul 8, ocupat de Energia Tg. Jiu, şi vine după o serie trei înfrângeri (două în prelungiri, cu CSU Sibiu şi CSM U Oradea, plus cea din deplasare cu “U” Cluj). BC Mureş se află pe locul secund, cu 34 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului 3, “U” Cluj.

Antrenorul Florin Nini spune că partida de miercuri va fi una dificilă, dar că speră să obţină un rezultat favorabil. “Jucăm împotriva locului secund din LNBM, care a făcut câteva transferuri importante şi care se anunţă o candidată la finala campionatului. Este echipa care are primii doi marcatori ai campionatului (n.r. - Mohammed şi Martinic), fapt pentru care va trebui să muncim foarte mult în apărare. Jucăm acasă şi vom încerca să ne punem în valoare atuurile, pentru a face un meci bun, cu un rezultat favorabil”, a spus Nini.

Totodată, tehnicianul gălăţean s-a declarat mulţumit de rezultatele obţinute în această primă parte a campionatului. “Până în acest moment sunt mulţumit, dar cu puţină atenţie puteam avea încă două victorii, care ar fi adus echipa în alt punct. Pentru primul an de prezenţă în LNBM, pot spune că avem o evoluţie curajoasă. Am arătat că putem lupta de la egal la egal cu echipe puternice”, a mai spus Nini.

Citit 995 ori Ultima modificare Marți, 09 Februarie 2016 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.