Arcada a CÂȘTIGAT finala mică și medaliile de bronz

Arcada a CÂȘTIGAT finala mică și medaliile de bronz
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Formația de volei masculin Arcada Galaţi a reușit în această seară să închidă finala mică a Diviziei A1 în favoarea sa, în minimum de partide, în compania echipei Ştiinţa Explorări Baia Mare. După ce le-a câştigat pe primele două, de pe teren propriu, Arcada a reuşit să se impună şi în prima dispută programată pe terenul formaţiei băimărene, scor 3-2, astfel că a intrat în posesia medaliilor de bronz, cu scorul de 3-0 la general în finala mică a campionatului.

Partida de la Baia Mare a fost una cu mari emoţii pentru susţinătorii echipei gălăţene, deşi Arcada a condus cu 2-0 la seturi (26-24 şi 25-20). A urmat o scădere de amploare în jocul echipei gălăţene, care a fost condusă cu 20-9 în setul trei, pe care l-a cedat la 13. Jocul slab s-a perpetuat şi în setul patru, câştigat de gazde clar, cu 25-15.

În tie-break, cei de la Arcada au revenit la un nivel optim de concentare, aspect care le-a permis să conducă cu 9-4, dar a urmat o nouă cădere, echipa din Baia Mare reuşind să egaleze, scor 9-9.  Din fericire, formaţia gălăţeană a reuşit să taie elanul adversarilor, de la 11-11 a făcut trei puncte la rând şi în cele din urmă s-a impus cu 15-12.

Locul trei obţinut în prima ligă este cea mai mare performanță din scurta istorie a echipei Arcada, înfiinţată în 2012.

Citit 2118 ori Ultima modificare Duminică, 24 Aprilie 2016 12:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.