VESTE BUNĂ! Proiectul FANILOR se concretizează. S-a ales prima conducere a noului OȚELUL
Foto: În foto, Sorin Haraga - primul preşedinte al ASC Oţelul. În plan secund, antrenorul Stelian Bordeianu, implicat şi el în acest proiect

VESTE BUNĂ! Proiectul FANILOR se concretizează. S-a ales prima conducere a noului OȚELUL
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Sorin Haraga, fostul fundaş central din anii ’90, este primul preşedinte al clubului fondat de suporteri


Suporter Club Oţelul Galaţi, înfiinţat de suporteri pentru a fi continuator al echipei campioanei din 2011, desfiinţată în acest an, face paşi uriaşi din punct de vedere organizatoric. Pentru a exista concret şi din punct de vedere legal, mai trebuie făcut doar ultimul pas, depunerea dosarului la Judecătorie, pentru dobândirea personalităţii juridice, acţiune planificată a avea loc până la sfârşitul acestei săptămâni.

Iniţiatorii proiectului au votat, la sfârşitul săptămânii trecute, Statutul asociaţiei sportive, organizată pe modelul „socios”. Conform acestui statut, toţi membrii asociaţi-cotizanţi au dreptul la câte un vot în Adunarea Generală, care se va întruni cel puţin o dată pe an şi care va desemna componenţa Consiliului Director, care va reprezenta conducerea executivă. Acest Consiliu Director va fi format din cel puţin trei şi maximum 15 membri, aleşi dintre cei asociaţi-cotizanţi, şi nu va putea cheltui mai mult de 20 la sută din suma totală bugetată, iar pentru ce depăşeşte acest procent va avea nevoie de aprobarea Adunării Generale.

Conducere provizorie

Sediul, cel puţin deocamdată, este la Stadionul „Siderurgistul”, acolo unde, în şedinţa grupului iniţiator care a avut loc luni seară, s-a mai făcut un pas important spre concretizarea acestui proiect: alegerea persoanelor care vor conduce activitatea în cadrul unui comitet provizoriu, care va avea atribuţii până la prima Adunare Generală.

Astfel, primul preşedinte al clubului, cu atribuţii şi de manager sportiv, a fost ales Sorin Haraga, fostul fundaş central al Oţelului (1993-2001) şi antrenor până mai ieri în Centrul de Juniori al clubului intrat in faliment.

Ceilalţi componenţi ai comitetului provizoriu sunt: secretar - Daniel Tudorică, finanţe - Alexandru Pîrvu, marketing - Marian Brăilescu şi Alexandru Lungeanu, comunicare - Vlad Drăgan şi Ionuţ Focşa, vânzări - Virgil Rădulescu, Cornel Romeo Moisescu, George Munteanu, Cosmin Ilas şi Bogdan Bartoş.

De puţin timp, noul Oţelul şi-a lansat şi propriul site, www.ascotelul.ro, de unde cei care doresc să devină membri ai clubului pot descărca formularul de adeziune, pe care după completare şi scanare îl pot trimite pe mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau direct la sediul din incinta bazei "Siderurgistul", în zilele de luni şi joi, de la ora 19,00.

Ulterior, după ce va fi obţinută personalitatea juridică şi vor putea fi deschise conturi bancare, vor trebui plătite taxa de înscriere şi cea pentru cardul socios. Taxa de înscriere este de 50 de lei, iar cotizaţia anuală va fi plătită de suporteri în funcţie de cardul socios dorit: 60 lei - cel roşu, pentru tinerii până în 21 de ani şi persoanele peste 65 de ani; cardul alb - 150 lei (în ambele cazuri, sumele sunt plătibile în una sau două rate, la începutul turului şi la începutul returului); cardul albastru - 400 lei, pentru cei care doresc să se implice mai mult financiar.

Citit 13452 ori Ultima modificare Marți, 24 Mai 2016 19:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.